LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da ne - tehnika je jedno (iskustvo) a emocije drugo.
U drugom smislu - iskustvo nas cini opreznijim i sklonijim da od komarca (nekad opravdano nekad ne) pravimo magarca, a da bismo napravili magarca potrebna je sila emotivnih iskustava iz proslosti... Sto znaci - vrlo su dejstvene u sadasnjosti...

Zbog cega ste ostavili poslednjeg bivseg seks partnera (ili ybog cega ste bili ostavljeni...)?

Bila je 12 godina starija.

Verujete u ljubav, ili su to samo animalni instikti kojima smo dali lepše ime?

Hmmm... Verujem u Ljubav, al ne onu koja se svodi na ljubav - koja je u osnovi psiho-fiyicka potreba... Verujem da sam u zabludi sa verovanjem, al sta smeta :lol:

saba.jpg

Gledajuci sliku - u LjiS smislu - držali biste ravnotežu ili biste dali prednost nekom od taseva (kojem)?

Hmmm... Verujem u Ljubav, al ne onu koja se svodi na ljubav - koja je u osnovi psiho-fiyicka potreba... Verujem da sam u zabludi sa verovanjem, al sta smeta :lol:

saba.jpg

Gledajuci sliku - u LjiS smislu - držali biste ravnotežu ili biste dali prednost nekom od taseva (kojem)?
Dao bih prednost srcu, zato što to što zovemo srcem je naša podsvest, a podsvest je jača od svesti, i ona upravlja nama, i donosi pravilne zaključke koji izmiču svesti.

da li verujete svojoj intuiciji pri poroceni partnera?

bas kako stoji trenutno

Vi?

Ravnoteza je super, al je pasivna...

1976@ intuicija mi jasno naznaci neke stvari... e sad - da l ih covek u skladu s tim sam izazove ili je to bas, bas intuicija... (mislim da izazove).

Da li su vas (do)sadasnje veze pokretale da ucinite nesto u svom (licnom em personalnom) zivotu, nesto sto pre toga niste imali snage da ucinite (sta konkretno, ako jesu)?

Poslednja izmena:
Ravnoteza je super, al je pasivna...

1976@ intuicija mi jasno naznaci neke stvari... e sad - da l ih covek u skladu s tim sam izazove ili je to bas, bas intuicija... (mislim da izazove).

Da li su vas (do)sadasnje veze pokretale da ucinite nesto u svom (licnom em personalnom) zivotu, nesto sto pre toga niste imali snage da ucinite (sta konkretno, ako jesu)?

jesu, pa nema neshto konkretno, prilagodjavao sam se, nisu to neke krupne stvari, vec sitnice, vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back