gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok...zato sto znas da nema niceg preteceg u nasoj prici.... da moras zbog toga da pomslis da se neki balegar valja iza brda pa da se brze bolje zavlacis u safe house...Slobodno
Zato što si mesar?
ovo nije wink ovo je ko da sam na straponu od 30 inchu ...u obimu

jes sigurna da nemas? aj u 100 evra da imas...DISKO NEMA MUŽA I JA NEMAM MLADEŽ NA DUPETU, SVE SI POMEŠAO, MAKY
Pa sigurno imam neki ali ne taj koji si ti identifikovao po jmbgujes sigurna da nemas? aj u 100 evra da imas...
ona nema zasad...zar ne znas da sam vidovit? imace ge brzo...
pa da ti dunemo malo morske vodicePrestanite ljudi gušim see imam napad astme hhaaaaaaaaaa aaaaaa

nije neki vec jedan odredjeni al nebitno ...mogla si zda zaradis 100 evra sa puderom propade tiPa sigurno imam neki ali ne taj koji si ti identifikovao po jmbgu

Moj muž Žekili...pa da ti dunemo malo morske vodice
il da te odvedemo dj zeksovim aeroplanom na hvar da prodises![]()

Ne znam ko ti misliš da sam ja, Makinije neki vec jedan odredjeni al nebitno ...mogla si zda zaradis 100 evra sa puderom propade ti![]()

ne mislim nista..otkud ti to?Ne znam ko ti misliš da sam ja, Maki
Ali ko god da misliš, nisam![]()

a ti si neki faraway voice jelMakili ima snoviđenja
cuti i jedi ta vlakna

cuti i jedi ta vlakna![]()

e pa onda trk na sifonjer wingmanu pa se baci sa njega na lezecu primadonu koja te zeljno ceka na krevetu sva pohotna... sam pazi da se u letu ko ikar ne zakucas u kaljavu pecPojeo sam, sad sam došo da ti budem ving men.