- Poruka
- 6.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de bre pomorandza pa nismo kinezi ybtNije me niko okružio zbog toga, Maki, nego jer se lepo provodimo ovde
Ili makar ja tako mislim
Ravioli
Kokos+kakao ili kakao+pomorandža

naguram vam celo pakovanje jaffe u zdrelo dok ja jedem ferero roche i mljackamMeni čoko orindž najlepša kombinacija ukusa
Vama

A ti si video?onda si sretan

imam neki nemusti osecaj da imas mladez na dupencetuA ti si video?![]()

Ne, ne Jafa, nešto bolje, neka kvalitetna čokolada sa pomorandžom, malo da gorči, i može morska so prekonaguram vam celo pakovanje jaffe u zdrelo dok ja jedem ferero roche i mljackam![]()
moze morska ofc a posle kad je ispovratis u lavor da malo tabane opustis pa da seces kriske sa petaNe, ne Jafa, nešto bolje, neka kvalitetna čokolada sa pomorandžom, malo da gorči, i može morska so preko

Ma tako me oslovljavaju na PoliticiMeni je čudno što je rekao euRuskinja... mislim da je video.
moze morska ofc a posle kad je ispovratis
samo ti sine jedi da porastesPojeo sam jabuku. Jabuka ima vlakna, vlakna su dobra.
cao ja sam eurus a mirise na ribizle, leva noga na lavandu desna na hrizantemu kosa trljana korom od pomarandze, ruke ostarele od kupanja u morskoj vodi gde tamani musmule i gleda na tabletu netflix....necu kazem sta mirise na chili wilijaJa sam probala sve moguće kombinacije, obožavam da isprobavam, poslednje čokolade su bile ČILI i LAVANDA

Ma ja tebe obožavamcao ja sam eurus a mirise na ribizle, leva noga na lavandu desna na hrizantemu kosa trljana korom od pomarandze, ruke ostarele od kupanja u morskoj vodi gde tamani musmule i gleda na tabletu netflix....necu kazem sta mirise na chili wilija
,
sta fali...nije bitno sta ulazi u usta vec sta ulazi u glavu...ako ulazi u glavu nesto pitko i inspirisuce mozes da kombinujes i ono najgore nespojivo za usta...Ma ja tebe obožavam
Volim i pohovani mozak da jedem, makar jednom nedeljno, samo mrzim kad mi uvale jagnjeći
Ne fali ništasta fali...nije bitno sta ulazi u usta vec sta ulazi u glavu...ako ulazi u glavu nesto pitko i inspirisuce mozes da kombinujes i ono najgore nespojivo za usta...
mogu ti ikazem zasto me obozavasNe fali ništa
Želja mi je da provam i sirovu džigericu ali to već ne smem

Slobodnomogu ti ikazem zasto me obozavas![]()
paz nju sa kokicama, ceska se perut joj pada na tastaturu muz vice dodji da mi das da jedem a ona ceeeekaj sad ce da kaze sto ga obozava...a muz za sebe nako,znam da je bila luda, al ovoliko nije ranijeAjde bre lekam![]()