LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
volim

miris koji vas uzbuđuje?
Miris ....miris higijene i cistoce ...kvalitetan parfem ,da ne smrdi na kilometar,nego suptilan .

- - - - - - - - - -

Sta mislite o nizim zenama ,devojkama ?Posto sam imao veze uvek sa ne tako malim i sitnim zenama ,mislim da bi ove bile lakse za rukovanje ,umesto da se rvam i obaram sa ovim kecerkama
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da li ste nekada prevarili voljenu osobu?Ja ne ,jesam suntav ali prevare ne volim ,ni sa jedne ni sa druge strane.

mislim da je bitno da te privlači i da uživaš u njoj : )

nikad nisam prevarila u vezi gde je ljubav bila obostrana

šta je za vas niska žena?
Nemam nikakvu vezu ,pricam o proslosti ....pa niska zena ,150-160-165 za mene je niska ....dobro ja sad dosta pricam o izgledu ,ali za mene je najvaznije da bude CovEk ,a to je retkost danas ....

Poslednja izmena od moderatora:
Da li mislite da su zene kod nas umisljene ,prepotentne ?

Imao jedno iskustvo u inostranstvu pre par godina ,nakon zavrsetka puta ,cekao sam svoje da dodju da me pokupe ,i dok cekah ,dobra jedna riba ,lepa ,verovatno strankinja ,posto nisam pricao sa njom ,stade zenska i gleda u mene ,meni malo cudno ,onako smoren ,posto znam da u mojem mestu ni govnjivom motkom ne bi muskarca dotakle ili su lujke ili sta su ne znam neke sotone jesu ...desavalo mi se takodje i u Bosni kada sam bio ,nakon zavrsetka puta zenska gleda jednostavno ,i primetio sam da me je tokom puta sacovala kada smo pravili pauzu ,,,znaci nekoliko puta mi se to desavalo ....veoma sam razocaran ovamo gde zivim ,...ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo .

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back