LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nista, tad nema potrebe za priborom, jer mogu da budu ono sto u svojoj esenciji jesam - svinja

Mislite li da reptili pricaju o ljudima slicne price kakve ljudi pricaju o njima i mislite li da se tom propagandom samo zaostrava i onako napet odnos na relaciji Nibiru - Zemlja?

Opsednutost dupetom je vecna, ali nije primarna na listi opsednutosti.

Jer volite da omalovazavate sportske rasprave upadajuci ljudima sa nekim random nedotupavim pitanjem, a koje se prividno uklapa u razgovor, tipa "jel igra Johanson i dalje?"

@momcilo95 , jesi video sebe i stugotsa

Hahah vrh. Stugoc je Kluni pretpostavljam, monaski smiren, stalozen, u duhu jevandjelja takoreci, gotovo aseksualan. S druge strane moja malenkost sve suprotno, samim tim je i dzavolcic olicen u Selmi procenio kome moze da gurne nogu u usta bez da ovaj zucne, jer bi Stugoc bio u fazonu "nemam obicaj da mi neko gura nogu u usta, nije lepo gurati nogu u usta, sada cu da napustim prostoriju"

Hahah vrh. Stugoc je Kluni pretpostavljam, monaski smiren, stalozen, u duhu jevandjelja takoreci, gotovo aseksualan. S druge strane moja malenkost sve suprotno, samim tim je i dzavolcic olicen u Selmi procenio kome moze da gurne nogu u usta bez da ovaj zucne, jer bi Stugoc bio u fazonu "nemam obicaj da mi neko gura nogu u usta, nije lepo gurati nogu u usta, sada cu da napustim prostoriju"
Tako je, tako je, tako ćete i vas dvojica kad organizujemo neku feštu u Titty Twisteru

O, jbt, ovo je realno

tt.png

Birajte lokaciju, bojzi en grlzi

Predlažem Firencu, nju poznajem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back