gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Meni i ne bas...ja ko JK, lozim se na mozak xexePa da, to ume da bude sexy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni i ne bas...ja ko JK, lozim se na mozak xexePa da, to ume da bude sexy
Ne znam, meni učitava ovu partizanku
ja hocu ali i meni treba link![]()
oš ti mail ostavim, da ne tražiš pod kojim sam nadimkom tadaSve ćete dobiti, al opušteno, to tek u decembru il kad već počne sezona.
Nemojte samo da mi pobegnete u međuvremenu, bukmarkovao sam vam poruke!
Msm da je neka spanjolka, ali nisam sigyrna...videh na tw pa zloupotrebih...ima veliku pucu al se ne vidi na avataruA ko je ona? Jeri neka sa ovih prostora?

Da je lep i glup,m? Nije ni to lose ako moze da ti se digne...Ja ne kao JK, ne ložim se više toliko na mozak. To sve manipulativno
Ko je to?
Ne znate sta propustate kad ne gledate zadrugu
Mogu da ovlažim da. Naročito ako ume s pokretom i ako se topi kad me vidi bez puno razmišljanja. Instant turn on.Da je lep i glup,m? Nije ni to lose ako moze da ti se digne...
Ko je to?
Pa slatko biće minus tetovaže iz žvakicaNeki lik iz zadruge
Pa ne, ali feniranje obično zavisi od dužine, a to dvoje se ne razdvajaOšišah se, ovaj put kraće nego obično. Jel i vama frizerka naplaćuje u zavisnosti od dužine kose?
I oće da bije, slabije naravno, više prijava neg uloga, da ga nije nadničar išamarao ne bi se ni čulo za njega.Da je lep i glup,m? Nije ni to lose ako moze da ti se digne...
Pa slatko biće minus tetovaže iz žvakica
Pera Strugar hoce i da bije zbog zene. To mu bolje ide bolje od tucnjave zbog konjskog govnetaMogu da ovlažim da. Naročito ako ume s pokretom i ako se topi kad me vidi bez puno razmišljanja. Instant turn on.
imam svoju kupusaru ( naravno uflekanu) koju sam baš lepo započela sa sadržajem, plus crvenim slatiši, plavim slaniši, a onad se sve otelo kontroli-trpaj papiriće, žvrljaj dok neko diktira recept preko telefona....Јери имате своје куваре или само тражите онлајн кад вам нешто треба?![]()
Bas jyce citam o tome, hitI oće da bije, slabije naravno, više prijava neg uloga, da ga nije nadničar išamarao ne bi se ni čulo za njega.
---
Na šta Diskać protraći godine men nije jasno.
---
Žene
Omg da. Ne razumem. Farbanje i neke druge akcije razumem. Skratila mi krajeve. Za moju dužinu toliko i toliko. A ništa komplikovano, teraj se.Ošišah se, ovaj put kraće nego obično. Jel i vama frizerka naplaćuje u zavisnosti od dužine kose?