момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.582
Sad bi reko Knjiga o Milutinu al bi me se Momcilo odreko
Nisam citao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad bi reko Knjiga o Milutinu al bi me se Momcilo odreko
Nisam citao
Da, i to je normalno, retko ko je stizao pored onolikih knjizurina za faks da cita jos i nesto iz beletristikeRedmonde jel smo bese ti i ja na filmu pricali o tome
Da, i to je normalno, retko ko je stizao pored onolikih knjizurina za faks da cita jos i nesto iz beletristike
ne brini se mnogo za to, gledaj da završiš faks, oplemenićeš um posle lakoPa to brt.. A bas imam zelju da predjem sve klasike evropske, ruske, americke, nase.. A docice valjda i to na red
Најомиљенија ми је Браћа Карамазови од Достојевског.Josh jedno dosadno pitanje, omiljena knjiga ili knjige?
ne brini se mnogo za to, gledaj da završiš faks, oplemenićeš um posle lako
da, bre bez prirodnih animatora nistaHvala na podrsci. I dobra ti je tema koju si otvorio juce, takvu nismo imali, barem da ja znam... Na tom pdf se nabije 5-10 strana za vece samo kad uleti Dodola u svom chat maniru ko onda na temi o pevacima na filmu, ako se secas.. A ovako u regularnim uslovima i jedna strana puna kapa, al da su kvalitetni upisi

nisu me ucili stekao sam utisak kroz odrastanje, ipak sam emotivac u nekoj meri i neretko odudaram od togaJel su vas ucili da je lepa rec slabost, da muskarac ne treba da place i da grli, ali ne lepa rec u smislu dobar dan na ulici nego vise kao kroz neki prisniji razgovor i to

nisu me ucili stekao sam utisak kroz odrastanje, ipak sam emotivac u nekoj meri i neretko odudaram od toga![]()
kako da ne, ja i dan danas trpim posledice mog puberteta, bubuljice nestale, posledice ostaleVidis mene su mazili i pazili u detinjstvu i sad kad imam 20 i kusur ahaha, a period puberteta je bio ratno stanje svaki dan... A valjda je to i normalno u neku ruku...
Al je fora sto i taj period utice na tebe u kakvu ces licnost da se razvijes

I ja sam emotivan, i jos gore preterano osetljiv... Nervira me kad ljudi ne mogu nesuglasice da rese recima, zagrljajem, kao na kraju svake romanticne komedije.. Ko klinac sam se naguto takvih filmova.. E to mi je bedak maltene jednako kao kad vidim da je nekome ispala pljeskavica na pod
ja stekao utisak da si ti tough guyI ja sam emotivan, i jos gore preterano osetljiv... Nervira me kad ljudi ne mogu nesuglasice da rese recima, zagrljajem, kao na kraju svake romanticne komedije.. Ko klinac sam se naguto takvih filmova.. E to mi je bedak maltene jednako kao kad vidim da je nekome ispala pljeskavica na pod
razumeo samA na konto ove price od malo pre, vise sam mislio na to neko tinejdzersko doba nego na pubertet, lose sam se izrazio i permutovao
Кад фантазирам о томе, увек ффм.Kad sam pričao sa bivšom o tome... jer naravno, uvek pričate o tome u nekom trenutku, ozbiljno ili kroz zajebanciju... ona je čak i bila pomalo zainteresovana za mmf, ali mff nije dolazio u obzir.![]()