Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 19.001
Жена за пожељетиtaman posla, samo vas ignorišem po potrebi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жена за пожељетиtaman posla, samo vas ignorišem po potrebi

pa ne ide dedlajn i dosta vremenaКада имате неки дедлајн и доста времена да га завршите, је л' добијате наизменично осећај олакшања и нападе панике, јер размишљате колико дуго времена имате, а онда и израчунате колико ћете протраћити.
Када имате неки дедлајн и доста времена да га завршите, је л' добијате наизменично осећај олакшања и нападе панике, јер размишљате колико дуго времена имате, а онда и израчунате колико ћете протраћити.
Тада је највећи талас напада панике.Napad panike me uhvati tek kad se priblizi kraj istog, do tad uglavnom mazim djokicu, a kad me stisne onda kampanjski
Napad panike me uhvati tek kad se priblizi kraj istog, do tad uglavnom mazim djokicu, a kad me stisne onda kampanjski
a to, pa ništa, zajebavam se uglavnom i mislim kako sam prepametna i završiću to u roku 10 puta manjem od predviđenog, dakle opušteno do jednog momenta kad počinje frka i napadi panike i ludilo mozgaМожда сам се мало погрешно изразио, нећемо рећи дедлајн онда већ тачно зацртан датум кад нешто треба да завршите.
Иста ствар хахахаa to, pa ništa, zajebavam se uglavnom i mislim kako sam prepametna i završiću to u roku 10 puta manjem od predviđenog, dakle opušteno do jednog momenta kad počinje frka i napadi panike i ludilo mozga
Питао за Белорусију и утеко.Fali @peti ligament u ovo doba
Питао за Белорусију и утеко.
Повућу неке везе у русофилским круговима па ти јавим.Mozda Luki ima neke veze sa njegovim nestankom
ja pišem neku strategiju od cca 120 strana za 5 danaИста ствар хахаха
"Саставићу месечни извештај за дан, шта је то"
Месечни извештај: Allow me to introduce myself...
kakva je evelinka
prizivanje duhova kad sam imala 8 godinaJel ste nekad pokusavali da izvedete neki okultni ili magijski ritual?
Valjda je Majstor i Margarita i dalje, mada je i Orvelova Farma tu u uzem izboruNe znam, ali u poslednje vreme albert hofman - lsd
Vama