LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Када имате неки дедлајн и доста времена да га завршите, је л' добијате наизменично осећај олакшања и нападе панике, јер размишљате колико дуго времена имате, а онда и израчунате колико ћете протраћити.
pa ne ide dedlajn i dosta vremena
tako da ako je dedlajn onda imam samo napade panike, nesanicu i niz psihosomatskih simptoma
što inače upravo proživljavam ovih dana

Када имате неки дедлајн и доста времена да га завршите, је л' добијате наизменично осећај олакшања и нападе панике, јер размишљате колико дуго времена имате, а онда и израчунате колико ћете протраћити.

Napad panike me uhvati tek kad se priblizi kraj istog, do tad uglavnom mazim djokicu, a kad me stisne onda kampanjski

Napad panike me uhvati tek kad se priblizi kraj istog, do tad uglavnom mazim djokicu, a kad me stisne onda kampanjski
Тада је највећи талас напада панике.

Ја их, међутим, имам и између јер видим себе наредних 10 дана како чешем муда, па ће бити прцања жестоког оних последњих 5.

Можда сам се мало погрешно изразио, нећемо рећи дедлајн онда већ тачно зацртан датум кад нешто треба да завршите.
a to, pa ništa, zajebavam se uglavnom i mislim kako sam prepametna i završiću to u roku 10 puta manjem od predviđenog, dakle opušteno do jednog momenta kad počinje frka i napadi panike i ludilo mozga

a to, pa ništa, zajebavam se uglavnom i mislim kako sam prepametna i završiću to u roku 10 puta manjem od predviđenog, dakle opušteno do jednog momenta kad počinje frka i napadi panike i ludilo mozga
Иста ствар хахаха

"Саставићу месечни извештај за дан, шта је то"

Месечни извештај: Allow me to introduce myself...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back