LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш хтедох написати како нам треба контра у вези оног чиче што прича како их је таманио, кад ето Соћка.

Свемир се увек сам уравнотежи.

Znas kad sam procito nekog bosnjackog intelektualca kako daje epitet Dusanu Kovacevicu da je desnicar i nacionalista, pa se onda kao ogradjuje i kaze doduse umereni, nije ekstremista poput svog manje popularnog prezimenjaka Sinise... Ja se nesto mislim, kakav je to nacionalista Dusko koji u jednom filmu u par likova portretise sve srpske mane i felere.. Ili snimi ceo jedan film o pokvarenoj domacoj sluzbi...

Mislim on mozda i ima neke stavove ovako privatno koji se mogu okarakterisati kao srpski nacionalizam, ali u filmovima koje je pisao toga nema ni u tragovima..
Predstava Sveti Georgije je vise antiratna nego neko velicanje srbijanske hrabrosti...

E sad za Ko to tamo peva neko moze da tumaci da on u tom filmu pokazuje kako ne treba, al onda za te likove sa strane ispada nacionalista svako ko se iole angazuje da nesto pomakne na bolje ovde...

Када имате неки дедлајн и доста времена да га завршите, је л' добијате наизменично осећај олакшања и нападе панике, јер размишљате колико дуго времена имате, а онда и израчунате колико ћете протраћити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back