eveline
Elita
- Poruka
- 23.012
ja sam juče zvala policiju zbog vrištanja i zapomaganja (ženskog) u komšiluku, sad se podsetih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta je bilo?ja sam juče zvala policiju zbog vrištanja i zapomaganja (ženskog) u komšiluku, sad se podsetih
Prvo nisam čula od muzike, onda utišam i shvatim da to već traje neko vreme. Zgrada u "ge" do moje. Kao neka porodična svađa. I pomislim, valjda je već zvao neko ko je bliži i pre mene je čuo. Međutim, pomislim onda-šta ako svi razmišljaju ovako kao ja? I zovnem policiju. Ispostavilo se da nemaju pojma, ja sam prva zvala ☹Pa šta je bilo?
Prvo nisam čula od muzike, onda utišam i shvatim da to već traje neko vreme. Zgrada u "ge" do moje. Kao neka porodična svađa. I pomislim, valjda je već zvao neko ko je bliži i pre mene je čuo. Međutim, pomislim onda-šta ako svi razmišljaju ovako kao ja? I zovnem policiju. Ispostavilo se da nemaju pojma, ja sam prva zvala ☹
Za to vreme neko je mogao i da je ubije.
Brzo su stigli i posle se sve utišalo.

Hvala tiPrvo nisam čula od muzike, onda utišam i shvatim da to već traje neko vreme. Zgrada u "ge" do moje. Kao neka porodična svađa. I pomislim, valjda je već zvao neko ko je bliži i pre mene je čuo. Međutim, pomislim onda-šta ako svi razmišljaju ovako kao ja? I zovnem policiju. Ispostavilo se da nemaju pojma, ja sam prva zvala ☹
Za to vreme neko je mogao i da je ubije.
Brzo su stigli i posle se sve utišalo.

Ćao
El ti se čini da nam je Lana nešto smršala?
Ima dupe i dalje, ali nekako kao da je izgubila kukove i noge![]()