LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vas najiskreniji razgovori s partnerom, o temama koje nisu baš najsvakodnevnije, neko kopaju malo dublje i mogu o ko zna čemu još da vas informišu, čine usplahirenim i dovode na ivicu panike kad čujete odgovore, ili vas umiruju samim tim jer su mogući i protiču lako i pomišljate da vi zajedno sve možete?
не волим да копам, јер увек исплива нешто што ме поремети
склона сам томе да живим у илузији
не подржавам апсолутну отвореност
и не верујем у то да заједно све можемо, не верујем у вечну, а можда и ни у какву љубав, а нарочито не у ону која побеђује све

Jel vas najiskreniji razgovori s partnerom, o temama koje nisu baš najsvakodnevnije, neko kopaju malo dublje i mogu o ko zna čemu još da vas informišu, čine usplahirenim i dovode na ivicu panike kad čujete odgovore, ili vas umiruju samim tim jer su mogući i protiču lako i pomišljate da vi zajedno sve možete?
naravno da me plasi da bih mogao da cujem to sto mi se ne svidja, ali svakako hocu da znam sve o partneru
hoceu da bidemo sto bliskiji

Pa da, samo sto ni partner ni ja ne znamo koliko ovaj drugi ima putera na glavi pa onda cak i kad smo voljni da pricamo o tome i da nam se poveri/mi njemu, nikad ne znamo koju kolicinu prljavog vesa nasa/njegova tolerancija moze da podnese i do koje to granice mozemo da idemo. Zamisli da ti se poveri da ga pali seks sa zivotinjama il tako nesto, ne znam dal bi bas bila odusevljena, a veza opstala. Ljudi kad ceprkaju duboko mogu na svasta da naidju kod sebe i kod drugoga (ako odluci da im se poveri).
ja bogme hocu uvek da znam s kim imam posla :lol: , a mislim da znam unapred gde povlacim linije

Imam tezu koja je antonim onima koji govore da samo treba biti prirodan - ne, samo to nemoj.

Mada, ne znam, verovatno svaka veza ima neka svoja pravila.
па заправо треба бити природан, јер све супротно томе није срећа
а ако не тежимо томе да будемо срећни, онда не капирам ја овај живот
али то не значи да неке ствари не би требало задржати за себе, свако има право на своје мисли, жеље, принципе.. и док то не угрожава моју природност и моју индивидуалност све је океј

па заправо треба бити природан, јер све супротно томе није срећа
а ако не тежимо томе да будемо срећни, онда не капирам ја овај живот
али то не значи да неке ствари не би требало задржати за себе, свако има право на своје мисли, жеље, принципе.. и док то не угрожава моју природност и моју индивидуалност све је океј

Mislim da ne bi trebali u potpunosti da budemo prirodni, jer priroda podrazumeva i neke jako ruzne stvari. Odnosno da ne otelovljujemo svaki deo svoje prirode, to sam mislio. Znaci treba je drzati pod kontrolom.

Mislim da ne bi trebali u potpunosti da budemo prirodni, jer priroda podrazumeva i neke jako ruzne stvari. Odnosno da ne otelovljujemo svaki deo svoje prirode, to sam mislio. Znaci treba je drzati pod kontrolom.
па океј ако се природност коси са неким друштвеним нормама, моралним или шта знам каквим
али да обуздавам своју природност да бих могла да одржим везу са неким- но веј хосе
то могу у пословним односима, ако тежим некој, условно речено, користи
али у емотивним везама, романтичним или пријатељским, томе нема места

па океј ако се природност коси са неким друштвеним нормама, моралним или шта знам каквим
али да обуздавам своју природност да бих могла да одржим везу са неким- но веј хосе
то могу у пословним односима, ако тежим некој, условно речено, користи
али у емотивним везама, романтичним или пријатељским, томе нема места

Dobro da, mislio sam na neke mracne stranice, ne u smislu da suzbijas pozitivnu energiju ili da popizdis kad si ljuta ili tako nesto. Ne samo u vezama, govorio sam uopće.

Pa i ne samo pred suprotnim polom nego uopste. Mislim, nekome je u prirodi da se pali na decu ili ubijanje ljudi, so curb your nature ili si pucaj u glavu, spasi covecanstvo od svoje prirode.
да сам са неким, да тако кажем- кршитељем закона, волела бих то да знам и да могу на основу чињеница да поставим свој однос и своје емоције према њему
али да копам по његовом мозгу да бих знала да ли се ложи на велике сисе или велика дупета и да ли би ме преварио са сисатом комшиницом.. нека хвала, то не морам да знам

eh, to su extremi vec, sociopate i psihopate, oni ce uvek nositi masku normalnosti

Znam, namerno sam njih naveo, ali to je deo njihove prirode. Kao u onom filmu "m" kad decoubica na kraju filma objasnjava kako ima nagon koji ne moze da suzbije. Verovatno svaki covek ima neku mracnu stranicu u sklopu svoje specificne prirode koju bi trebao da leci (ne da je potiskuje), ali u svakom slucaju da je kontrolise, a ne afirmise kao da je rec o necemu normalnom.

Znam, namerno sam njih naveo, ali to je deo njihove prirode. Kao u onom filmu "m" kad decoubica na kraju filma objasnjava kako ima nagon koji ne moze da suzbije. Verovatno svaki covek ima neku mracnu stranicu u sklopu svoje specificne prirode koju bi trebao da leci (ne da je potiskuje), ali u svakom slucaju da je kontrolise, a ne afirmise kao da je rec o necemu normalnom.
pa dobro, nek je leci, nek radi zajedno sa svojim partnerom na tome da je izleci, ne treba da je potiskuje i krije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back