момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.475
Da ne bih ponaosob nabrajao, svi likovi iz ovog filma, a narocito onaj "sva sreca pogodi me u glavu"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i u milion filmova naših muževi šamaraju žene i to je kao okej bilo, mada se ti ne sećaš togaPrototip muvanja 1500 godina na ovim prostorima
a jel si gledao Jelenka? Ako si i to gledao, ili makar si informisan, ja ću da ti pošaljem milku od 800 gramaPogledajte prilog 750242
Da ne bih ponaosob nabrajao, svi likovi iz ovog filma, a narocito onaj "sva sreca pogodi me u glavu"
kolka djubrad umeju Srbi da budu jedni prema drugima jbtPrototip muvanja 1500 godina na ovim prostorima

a jel si gledao Jelenka? Ako si i to gledao, ili makar si informisan, ja ću da ti pošaljem milku od 800 grama
...je dovoljnokolka djubrad umeju Srbi da budu....
njaoo, ja sam to volela, doduše kao i Nedeljni zabavnik ( spominjala sam ti zbog Štimija)A nisam jbg![]()

njaoo, ja sam to volela, doduše kao i Nedeljni zabavnik ( spominjala sam ti zbog Štimija)![]()
ovo sam samo zakačila, ne sećam se ničega, al ko sam ja da sumnjam u tvoj najkrindž izbor??Pogledajte prilog 750242
ovo sam samo zakačila, ne sećam se ničega, al ko sam ja da sumnjam u tvoj najkrindž izbor??
kolka djubrad umeju Srbi da budu jedni prema drugima jbt![]()
ma ne mislim, doba rata, najvecih nedaca, oni se kolju jos i medjusobno i gledaju kako da jedan drugom povale zenske, uzas...je dovoljno
ali, ne Srbi, nego ljudi razni, ta nacionalna odrednica je suvišna
Ma ja mislim da sam gledala sve što se pojavilo do pre deset godina, kad sam počela da selektujem malo. Od teve manijaka sam se pretvorila u nekoga ko maltene ne može da sedne pred tv. A to što sam odgledala, pa je bilo zajebano, mislim da sam očistila iz glave da bih mogla da nastavim. Zamor materijala- moje objašljenjeZavidim vam sto niste gledali neke stvari, sto bi rekao ratni veteran nakon povratka iz Vijetnama
ma ne mislim, doba rata, najvecih nedaca, oni se kolju jos i medjusobno i gledaju kako da jedan drugom povale zenske, uzas
Ma ja mislim da sam gledala sve što se pojavilo do pre deset godina, kad sam počela da selektujem malo. Od teve manijaka sam se pretvorila u nekoga ko maltene ne može da sedne pred tv. A to što sam odgledala, pa je bilo zajebano, mislim da sam očistila iz glave da bih mogla da nastavim. Zamor materijala- moje objašljenje
ja se setih ovog starog posta forumasa rdekija sa teme cetnici ili partizani koji ide u prilog tomeCitao sam davno izvestaj nekog ss oficira koji je isto bio u fazonu "wtf" kad je video da i pored toga sto nam Nemci hebu nanu naninu, postoje frakcije koje se medjusobno istrebljuju i mrze medjusobno vise no okupatora
Ni jedni ni drugi.
Prica moje babe iz jednog sela iz Toplice.
Pricala je o tome kako su uzivali kada su u selu bili Nemci. A kada Nemaca nema, odvaze se vojske da dodju u selo. Pa koja god dodje kupi sve sto moze da ponese. A bilo ih je (Bugari, cetnici Koste Pecanca, Drazini cetnici, Ljoticevci, partizani...). I ne dao ti Bog da te neko mrzi, jer ce cim dodje prva od ovih nabrojanih vojski da te optuzi kako saradjujes sa onima drugima, a onda si obrao zelen bostan. Palili su kuce, ubijali, pljackali jednako svi oni.
A jedino Nemci nikoga nisu ubili, nista nisu pljackali, vec su za sve sto bi uzeli ostavljali novac.
Desilo se da je u susednom selu nemacki vojnik silovao devojku. Izveli su ga pred streljacki stroj, streljali, polili benzinom i zapalili.
Prica iz Vranica, sela 30 km od Beograda.
U to selo su 1943 godine upali cetnici Nikole Kalabica i napravili pokolj. U kuci do rodne kuce mog oca pobili su 10 pripadnika porodice Pantic, od jednogodisnjeg deteta, do deda Joksima koji je imao preko 80 godina. Na detetu su izbrojali 8 uboda kamom. Ako je jedan mladic iz te porodice bio komunista, to dete sigurno nije.
Prica dva prvoborca, partizana iz Hercegovine.
Slusao sam kako njih dvojica pricaju o tome kako nije istina da cetnici nisu ubijali, i kako su u dolini Neretve ubili 23 njihova druga, i kako su partizani za odmazdu zapalili jedno cetnicko selo. Cetnicko selo u dolini Neretve, citaj srpsko selo i ko zna koliko je zena, dece, neduznih stradalo zbog te odmazde. Ili je to selo mozda bilo selo bez zena, dece, staraca?
Drugim recima, i na jednoj i na drugoj strani je bilo iskrenih rodoljuba koji su se borili protiv okupatora, i koji su ginuli da bi zastitili sopstveni narod.
Ali, i na jednoj i na drugoj strani je bilo sljama koji su koristili rat kako bi se izivljavali i kako bi sticali sopstvene pozicije i bogatstvo. Za njih nista nije bilo sveto.
Zato, mislim da treba da se kaze da je to bio nesrecan period u nasoj istoriji, da izvucemo pouke iz njega, da molimo Boga da se vise nikada ne ponovi, i da stavimo tacku na pricu o partizanima i cetnicima. Hej ljudi, pa to se desavalo pre 60 godina. Vreme je da krenemo napred.
Jel vas najiskreniji razgovori s partnerom, o temama koje nisu baš najsvakodnevnije, neko kopaju malo dublje i mogu o ko zna čemu još da vas informišu, čine usplahirenim i dovode na ivicu panike kad čujete odgovore, ili vas umiruju samim tim jer su mogući i protiču lako i pomišljate da vi zajedno sve možete?
Mislila sam na vrhunsku vezu koja je skoro kao da nema ničega između vas, pa je samim tim reč veza suvišna, ali niste stigli do nekih tema nikada u razgovorima.Uf, pa zavisi koje tematike se ticu razgovori, ako se odnose na duboku intimu onda je vrlo moguce da me strecnu, treba mi duze da se otvorim, to otvaranje je teze, kalkulise se... ali ako su neke opste teme gde nije rec neposredno o meni ili partneru i gde se iznose misljenja, onda moze.
S tim da zavisi sve i u kojem sam stepenu odnosa sa osobom.
Mislila sam na vrhunsku vezu koja je skoro kao da nema ničega između vas, pa je samim tim reč veza suvišna, ali niste stigli do nekih tema nikada u razgovorima.
I onda vam padne na pamet da ipak pitate to nešto novo.
Mnogo stvari ljudi podrazumevaju i samim tim greše, bolje da se pita i čačka stalno.
nema na toj kutiji Bog zna sta ni da se vidi visheMa ja mislim da sam gledala sve što se pojavilo do pre deset godina, kad sam počela da selektujem malo. Od teve manijaka sam se pretvorila u nekoga ko maltene ne može da sedne pred tv. A to što sam odgledala, pa je bilo zajebano, mislim da sam očistila iz glave da bih mogla da nastavim. Zamor materijala- moje objašljenje