gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Btw, odgledala sam taj film iz tvog potpisa. So dumb.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kas i svi mi neozenjeni muski.Ja jesam![]()
Pa zašto, i kako je bilo?Ja jesam![]()
Meni je isto bio glup, kada sam ga prvi put pogledao.Btw, odgledala sam taj film iz tvog potpisa. So dumb.
i jednako mogu da izazovu rak, to je nesto najgore sto mozes da pojedesNekuvane virsle mogu se najnormalnije jesti, kao i nepecene, kupovne lasagne iz frizidera.
@peti ligament је призвао Марејов дух за добробит тима.Sjeba ih Marej, usro im se u život.
To je on, sposoban je za ovakve stvari. Još "samo" to da počne da radi u kontinuitetu.
Da, slegao se. Still dumb.Meni je isto bio glup, kada sam ga prvi put pogledao.
U tom trenutku, prakticki vrijedan zaborava.
Taj film treba da se slegne.
Pa zašto, i kako je bilo?
Pa to je malkice tužnoPaaa... pri kraju sam fantazirao, jer nisam mogao nikako da svršim. I onda sam, pa, svršio.
Pa to je malkice tužno
Zasto je Blade Runner flopnuo?Da, slegao se. Still dumb.
Ne, ovo je samo loš filmZasto je Blade Runner flopnuo?
To si prije neki dan pitala.
Pa zato sto je bio ispred svog vremena.
Meni je dugo trebalo da ga spoznam, pet, sest godina sigurno.Ne, ovo je samo loš film
Nadam se da se radi o Zutom kapetanu.Estetika je dobra, pak
Mislim da sam skrinšotovala par scena
i meniSeks mi je već dovoljno intenzivan i preplavljujuć da bih uopšte imala prostora da uglavljujem i misli o nekome i nečemu što nije tu
doduše, govorim o pravom seksu, a kad sam sama, ima tu svačega, i nerealnogi meni
Svaki put kada se podigao na šut, ja u fazonu o majku ti tvoju bandogla...ok ok, ušla@peti ligament је призвао Марејов дух за добробит тима.

Nema veze sa zapadnim prijateljima i širenjem demokratije?Сада помно пратим ситуацију у Белорусији и питао сам пар пријатеља одатле какво је стање, и све више мојих симпатија има Тихановскаја.