LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene su do pre 5 godina ( stvarnim) pravim imenom zvali samo u zvaničnim situacijama ( škola, faks..) i majka kad je htela da mi stavi do znanja da je nešto kao ljuta, pa da je shvatim ozbiljno, a otac NIKAD. On uvek tepanjem ili nadimkom.

Jeri bi podrzao nekoga da stane protivu Putina, a da znas da nema americku podrsku nego je to uradio iz ideala? :per:
Апсолутно.

Путин није најсавршенији лидер, али је најбоље што Руси тренутно имају.

Да се нађе неко са још бољим намерама за Русију и руски народ да раскринка Путина, а да није нечији тројански коњ, има моју подршку.

Сада помно пратим ситуацију у Белорусији и питао сам пар пријатеља одатле какво је стање, и све више мојих симпатија има Тихановскаја.

Sto se tice Putina, mislim da uopste nije dobro za Rusiju da jedan covek vlada 20 i kusur godina, tamo institucije ne postoje, lik je autokrata i naginje ka diktaturi... U nasim medijima cak ni ne prenose kako se njegova policija ophodi prema demonstrantima, ovo par dana sto je radio Vucic je zezanje i sprdnja.. Mislim da se ljudi tripuju za Putina kao i za Dodika, kao ako padne on pasce i Rusija/R. Srpska, sto je glupost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back