gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Jedno je humanoidni vanzemaljac, drugo životinja... šta koji k ebote
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, drkaš na forumašice u samo 20% slučajeva?U ljude iz okruženja uključujem i forumašice![]()

nisi valjda?jeste nekad hotovali kad odete na tehnomaniju ili tako neko gowno pa iskoči onaj čet za podršku

Ali meni je naše ima baš lepo i seksiMene su do pre 5 godina ( stvarnim) pravim imenom zvali samo u zvaničnim situacijama ( škola, faks..) i majka kad je htela da mi stavi do znanja da je nešto kao ljuta, pa da je shvatim ozbilno, a otac NIKAD. On uvek tepanjem ili nadimkom.
))Čekaj, drkaš na forumašice u samo 20% slučajeva?![]()
Do koliko skoroDo skoro nisam uopšte.![]()
Do koliko skoro
Царина, јербо је стао против система, а када човек сам стане против система то се поштује.Da ste Amer jeri bi vam Snouden bio izdajnik ili car?
Jela sam ih danas, žasu, ne znam da li su one organske što ih isto imaju, boljebtw, borovnice iz Rode ( Ukusi moga kraja) su bezukusne skroz, ne kupujte
ne znam, ali s tim velikim svetlijim više neću da eksperimentišem, samo one prave iz kante od seljakaJela sam ih danas, žasu, ne znam da li su one organske što ih isto imaju, bolje
Царина, јербо је стао против система, а када човек сам стане против система то се поштује.

Takoe! Ove gigantske ne mogu ni da oboje usne i jezik, kakva je to borovnicane znam, ali s tim velikim svetlijim više neću da eksperimentišem, samo one prave iz kante od seljaka
Upravo to.Takoe! Ove gigantske ne mogu ni da oboje usne i jezik, kakva je to borovnica
Апсолутно.Jeri bi podrzao nekoga da stane protivu Putina, a da znas da nema americku podrsku nego je to uradio iz ideala?![]()
Jeri bi podrzao nekoga da stane protivu Putina, a da znas da nema americku podrsku nego je to uradio iz ideala?![]()
Ма Момо је добар ко лебац, да су сви као он.Ahaha isto ovako si i meni danas suknuo za patriotizam... Momcilo propituje patriote i rusofile u dve smene
Упалио на пола треће, и мене је термин мало изненадио хахаVaso gledaš li Denvera, ja nisam ni znao da je počelo ovako rano.
To ti je bratAhaha isto ovako si i meni danas suknuo za patriotizam... Momcilo propituje patriote i rusofile u dve smene