LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raskinula, nemam pojma. Sigurno bi mi aktiviralo nesigurnosti (u smislu šta ti ja to ne dajem), ali tražila bih da objasni.

Ako npr kaže da ima kink da ponekad zamišlja seks sa ljudima sa kojima ne želi ništa, možda bi mi i bilo ok.

Bivši je imao fantaziju da plati prostitutku jer ga je ložio taj potpuno tehnički seks. Nije želeo da uradi to, iz etičkih razloga, ali mislim da mi to ne bi bilo strašno.

Sa bivšim sam želela da imam trojku sa rendom ribom (i rendom gajom, ali njemu je to bilo neprihvaljtivo)
Ono što sam želela je da gledam sa strane kako on izgleda u tome

I nju, naravno, ali prvenstveno njega

Međutim... mislim da je ta fantazija bila moguća jer je veza bila asimetrična, tj. on je voleo više mene nego ja njega

Nisam sigurna da bih to htela sa nekim koga volim podjednako ili više

Sa bivšim sam želela da imam trojku sa rendom ribom (i rendom gajom, ali njemu je to bilo neprihvaljtivo)

Međutim... mislim da je ta fantazija bila moguća jer je veza bila asimetrična, tj. on je voleo više mene nego ja njega

kake veze ima ljubav stvar je u ložnjavi

Kad sam pričao sa bivšom o tome... jer naravno, uvek pričate o tome u nekom trenutku, ozbiljno ili kroz zajebanciju... ona je čak i bila pomalo zainteresovana za mmf, ali mff nije dolazio u obzir. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back