eveline
Elita
- Poruka
- 23.003
mislim, ako pod partnerom podrazumevamo osobu s kojom mi je seks odličan i to ne bude zato što on i ja ne funkcionišemo, pa on tajno mora da se snalazi, ali mislim i da ne bih imala takvog partnera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, ovo usložnjava temuSliku nekoga koga znamo?

Sliku nekoga koga znamo?
oćeš ti tmiHoćete jedan TMI

bolje da budeš premijera ja mislim ili ministrica praude(jasno mi je do sad da se neću kandidovati za precednicu Srbije sve i da hoću)
kake veze ima ljubav stvar je u ložnjaviSa bivšim sam želela da imam trojku sa rendom ribom (i rendom gajom, ali njemu je to bilo neprihvaljtivo)
Ono što sam želela je da gledam sa strane kako on izgleda u tome
I nju, naravno, ali prvenstveno njega
Međutim... mislim da je ta fantazija bila moguća jer je veza bila asimetrična, tj. on je voleo više mene nego ja njega
Nisam sigurna da bih to htela sa nekim koga volim podjednako ili više
Sori, ali ljubav je deo ložnjavekake veze ima ljubav stvar je u ložnjavi
pa i jedno i drugo kake veze im ko koga više voliSori, ali ljubav je deo ložnjave
Pa čim je njemu bilo neprihvatljivo da me gleda sa drugim, a meni njega sa drugom nepa i jedno i drugo kake veze im ko koga više voli
Sa bivšim sam želela da imam trojku sa rendom ribom (i rendom gajom, ali njemu je to bilo neprihvaljtivo)
Ono što sam želela je da gledam sa strane kako on izgleda u tome
I nju, naravno, ali prvenstveno njega
Međutim... mislim da je ta fantazija bila moguća jer je veza bila asimetrična, tj. on je voleo više mene nego ja njega
Nisam sigurna da bih to htela sa nekim koga volim podjednako ili više

Pa to ti kažem...Kad sam pričao sa bivšom o tome... jer naravno, uvek pričate o tome u nekom trenutku, ozbiljno ili kroz zajebanciju... ona je čak i bila pomalo zainteresovana za mmf, ali mff nije dolazio u obzir.![]()
mff je meni zanimljiviji, tačnije mmf mislim i da nije, ali je mff takođe malo emotivno uznemiravajućiKad sam pričao sa bivšom o tome... jer naravno, uvek pričate o tome u nekom trenutku, ozbiljno ili kroz zajebanciju... ona je čak i bila pomalo zainteresovana za mmf, ali mff nije dolazio u obzir.![]()