gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
to bih i ja voleo da znam, al stvarno me zanimaNeće da brišu bre
A što te ne vole ovi dobri ljudi peconi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bih i ja voleo da znam, al stvarno me zanimaNeće da brišu bre
A što te ne vole ovi dobri ljudi peconi
krvtijebem već sto strana
Ma ne, fantasy stvorenja nisu mrtva, samo su se makla od civilizacijeSta mislite sta se stvarno desi kod tih tzv paranormalnih dozivljaja, jeri ih ljudi preuvelicaju u strahu pa ishaluciniraju ili im se svasta prividja, jeri namerno lazu, jeri vremenom prenapumpaju pricu tako da se od misa napravi slon, ili nesto sesto?
To ti je onda bogohuljenje, ili si u fazonu da ne moze da ti ucini nista gore od onog sad?Pa ja sam u fazonu otvorena za sve opcije
Ovo je kao da postoji. U toj situaciji je smrad
Jeri ******ite prste partneru onako dok se hebete ili vam oralizuje spolnu organelu?
Tj odvratno je kad se probudis i shvatis da je san
Pa ne znam, ja se nekako i osećam postkoitalno, oraspoložio sam se.
kao u Americkim Bogovima, njihovo postojanje zavisi od nase vere u njih, kako smo mi moderni izgubili veru, ostaju da bivstvuju u tim primitivnijim zajednicama gde ih jos nisu zaboraviliTo je isto pitanje kao juče za subjekta
Povodom toga nisam ni sama načisto
Ako imaju svoje nezavisno duhovno postojanje onda je to samo njihovo pojavljivanje, što objašnjava zašto se pojavljuju u oblastima gde je manja ljudska aktivnost, tj zabiti, planinčuge, sela, tj. slabiji filter kulture i civilizacije, samim tim i razuma
A ako nemaju, onda su stvoreni kroz mitove, narative, itd
Mada ih ni to ne oslobađa autonomnog statusa, i ne objašnjava zašto se pojavljuju nezavisno od naše volje
Dobro, ima ljudi kojima takvi snovi mogu vrlo lako da se realizuju, pa se ne skenjavaju mnogo
Pa meni ne može :/
Jedina razlika je sto bi ti se u stvarnosti vratila ova prva i pridruzila se
nekad nece biti ista, podlozan sam manipulaciji priznajemKoliko mi ustvari reagujemo onako kako mislimo da oni koji se nalaze u neposrednom okruzenju ocekuju da reagujemo, a koliko je to spontano?
Dal ce vasa reakcija na neki spoljni nadrazaj biti ista kad ste u prisustvu lica x, lica y i kad ste sami?
Je, i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...
danas sam u knezu sreo lika koji je isao u zakopcanoj perjanoj jakni na ovu vrucinu..
sta bi pomislili kad bi ga videli?
ja sam bio u fazonu..jel ovo neka skrivena kamera