LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De ste ljudi i bromiće nisam pio, al odremao sam nekih sat i 20 minua i sanjao erocki san! Prvi put posle dugo vremena.

Sanjao sam kako imam seks sa jednom devojkom u njenom stanu koji je nekako na istoj lokaciji kao i moj, a onda kad je ona otišla nekud, priveo sam i drugu devojku i imao seks i sa njom. Pre nego što smo se kresnuli pita me ova druga šta će biti ako naiđe prva, a ja joj odgovorio "ma opušteno, nismo u vezi, verovatno će nam se pridružiti".

Jeri ******ite prste partneru onako dok se hebete ili vam oralizuje spolnu organelu?

Pa oba.

Onaj dan kad me je Lajt prekinula, počeo sam da pišem šta volim da pričam u toku seksa... jedna od stvari je da pitam devojku, nakon što sam joj dirao kliću i možda ubacio prst ili prste unutra (zavisno od preferencija) i osetio da je ovlažila, "hoćeš da je probaš". Al više puta, volim da je tizujem.

To je isto pitanje kao juče za subjekta

Povodom toga nisam ni sama načisto

Ako imaju svoje nezavisno duhovno postojanje onda je to samo njihovo pojavljivanje, što objašnjava zašto se pojavljuju u oblastima gde je manja ljudska aktivnost, tj zabiti, planinčuge, sela, tj. slabiji filter kulture i civilizacije, samim tim i razuma

A ako nemaju, onda su stvoreni kroz mitove, narative, itd

Mada ih ni to ne oslobađa autonomnog statusa, i ne objašnjava zašto se pojavljuju nezavisno od naše volje
kao u Americkim Bogovima, njihovo postojanje zavisi od nase vere u njih, kako smo mi moderni izgubili veru, ostaju da bivstvuju u tim primitivnijim zajednicama gde ih jos nisu zaboravili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back