LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB_IMG_15967921306026157.jpg

Ово је добро, јер ови анти-5Г су у исто време и антиваксери, јер мисле да ће Гејц прво да их чипује, па контролише преко базних станица.

Овом сликом ћемо их придобити, боље да вас Баћушке чипују.

Ово је добро, јер ови анти-5Г су у исто време и антиваксери, јер мисле да ће Гејц прво да их чипује, па контролише преко базних станица.

A često su i ravnozemljaši što je super

A često su i ravnozemljaši što je super
najcesce nije tacno nista od toga al posto nemate sta da kazete onda s jedne teorije skacete na drugu

@Peconi123
Ај објасни у 5 реченица како ћемо после чиповања преко вакцина сви бити Гејцови зомбији, како ће Бил дс нас контролише преко базних станица и зашто је то могуће само на равној земљи?
Ahahaha al si ga sažeo alal ti jazavac

@Peconi123
Ај објасни у 5 реченица како ћемо после чиповања преко вакцина сви бити Гејцови зомбији, како ће Бил дс нас контролише преко базних станица и зашто је то могуће само на равној земљи?
Jel sam ja ili ti taj ko hoce da izadje nekome na crtu? I ne verujem u ravnu Zemlju samo me nervira ta generalizacija da ako verujes u jednu stvar moras u sve, najcesce niko ne veruje u sve zavere. Dodola prica nekome da je glup a ona prva ne zna nista o tome sto posto
I to se sirite tako samo na pdf gde su ovo dvoje modovi i gde se jedva ceka bilo koja izjava nekoga van ljisa da biste imali cemu da se smejete

Ahahaha al si ga sažeo alal ti jazavac
Па ето човек је велики стручњак, а тема обимна, па реко само у 5 реченица да нам представи, да се не троши на смртнике.

Замисли сад Тесла да дође и ми да га питамо како ради струја.

Рекао би "Не гурајте прст у утичницу, тето" и кренуо даље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back