момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.447
Da, dal Dokins ne zeli da vidi pa zato ne vidi ili ljudi koji vide zele da vide, pa zato vide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moja baba ne želi da vidi, ali vidiDa, dal Dokins ne zeli da vidi pa zato ne vidi ili ljudi koji vide zele da vide, pa zato vide.
Ово је добро, јер ови анти-5Г су у исто време и антиваксери, јер мисле да ће Гејц прво да их чипује, па контролише преко базних станица.
A često su i ravnozemljaši što je superОво је добро, јер ови анти-5Г су у исто време и антиваксери, јер мисле да ће Гејц прво да их чипује, па контролише преко базних станица.
Овом сликом ћемо их придобити, боље да вас Баћушке чипују.
Pa moja baba ne želi da vidi, ali vidi
Ali zašto tada ne halucinira sebe i dedu mlade u naletu strasti, nego jebene patuljke
I mlinara iz 1905.
Mislim da bi mi to bilo nešto najjezivije
Онда изобличи мало ову другу слику, или неће имати утицаја на њих.A često su i ravnozemljaši što je super
to bi mogli i drugi tebi da kazu, koliko se ti razumes u 5G znaci sad kad bi trebala argumentovano da objasnis da nisu u pravu jel bi imala vise od jedne recenice?Ahahaha oni su mi najjači carevi, ova slika mi se već izlizala Pogledajte prilog 749959
Pa zato što se to zna na toj planinčugiA kako je znala da je to bas taj mlinar
Ово је добро, јер ови анти-5Г су у исто време и антиваксери, јер мисле да ће Гејц прво да их чипује, па контролише преко базних станица.
Овом сликом ћемо их придобити, боље да вас Баћушке чипују.
najcesce nije tacno nista od toga al posto nemate sta da kazete onda s jedne teorije skacete na druguA često su i ravnozemljaši što je super
Kad ćeš shvatiti da nisi dobrodošao ovdenajcesce nije tacno nista od toga al posto nemate sta da kazete onda s jedne teorije skacete na drugu
Shvatio odavno sta ces sadKad ćeš shvatiti da nisi dobrodošao ovde
Онда изобличи мало ову другу слику, или неће имати утицаја на њих.
A često su i ravnozemljaši što je super
Ahahaha al si ga sažeo alal ti jazavac@Peconi123
Ај објасни у 5 реченица како ћемо после чиповања преко вакцина сви бити Гејцови зомбији, како ће Бил дс нас контролише преко базних станица и зашто је то могуће само на равној земљи?
Jel sam ja ili ti taj ko hoce da izadje nekome na crtu? I ne verujem u ravnu Zemlju samo me nervira ta generalizacija da ako verujes u jednu stvar moras u sve, najcesce niko ne veruje u sve zavere. Dodola prica nekome da je glup a ona prva ne zna nista o tome sto posto@Peconi123
Ај објасни у 5 реченица како ћемо после чиповања преко вакцина сви бити Гејцови зомбији, како ће Бил дс нас контролише преко базних станица и зашто је то могуће само на равној земљи?
Па ето човек је велики стручњак, а тема обимна, па реко само у 5 реченица да нам представи, да се не троши на смртнике.Ahahaha al si ga sažeo alal ti jazavac