stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Ma probao sam sve moguće, slava mi je posna, svake godine moji spremaju neke riblje štapiće za predjelo, svi su mi užas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne volim ih vishe iako ribu generalno obozavamJeri volite riblje stapice, li one bez sojare?
hahaha mozda bih smogao snage da pojedem neku larvu ili bubuDa se iserem u prirodi eventualno
Avi

da se iserem u klozet?Posedujete li neku vestinu prezivljavanja u civilizaciji?
Neee!Posedujete li neku vestinu prezivljavanja u civilizaciji?

Sto brate?Stvar koju volim kod Lazarevca - nema toliko ljudi. Možeš da se osamiš praktično u njegovom srcu. Da sedneš na klupicu i da niko od ljudi ne naiđe sat vremena.
Stvar koju mrzim kod Lazarevca - Lazarevčani.
Stvar koju volim kod Lazarevca - nema toliko ljudi. Možeš da se osamiš praktično u njegovom srcu. Da sedneš na klupicu i da niko od ljudi ne naiđe sat vremena.
Stvar koju mrzim kod Lazarevca - Lazarevčani.
Pa spici zelene krokete,skuvas krompir blitvu brokoli,stavis kukuruzno,uvaljas u belo,pecesPočinjem da budem gladna na ovoj veganskoi
uh ubilo bi te brate verovatnije,Mislim da bi mene jedno bacanje iz helikoptera u amazoniju na nekoliko dana prezivljavanja probudilo iz mrtvih (osim ako me ne bi ubilo), imam neki filing takav
Nemam blitvu ni brokoli trenutno, nemam ni k uracPa spici zelene krokete,skuvas krompir blitvu brokoli,stavis kukuruzno,uvaljas u belo,peces
Sto brate?
Počinjem da budem gladna na ovoj veganskoi
Ni ja nemam kur.acNemam blitvu ni brokoli trenutno, nemam ni k urac
aj sutra ću

Ne kapiram bas toSeljaci.