- Poruka
- 96.642
jel to ona igra nastavi na zadnju reč? hahaMita Komita ima talenat za forumasenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to ona igra nastavi na zadnju reč? hahaMita Komita ima talenat za forumasenje
ima, a slutim i da je pisao kod Badrija na konkursu, samo čekam da vidim kad se sve završiMita Komita ima talenat za forumasenje
aha, bije ga taj glasNe bas kao Moljac, al onako solidno.. Moljac je Gejc medju ljisovcima
nije, odma da razrešim misteriju. Idem tamo da dam podršku, slabo zalazi narod u taj krajima, a slutim i da je pisao kod Badrija na konkursu, samo čekam da vidim kad se sve završi
E da, na konto ljepote, za one koji smo ruzni ostaje da se rusotesite da u slucaju da ste lepi mozete da zavrsite kao Malena u istoimenom filmu
Јес', Књижевност је баш пропала.nije, odma da razrešim misteriju. Idem tamo da dam podršku, slabo zalazi narod u taj kraj
pa mislila sam da si pisao, uopšte ne znam zašto sam to mislilaoooh, što si tužna? Sad ćeš još da me nateraš da i tamo pišem, haha
Zato što sam se iznenada tamo pojavio?pa mislila sam da si pisao, uopšte ne znam zašto sam to mislila
Ај реши још нешто.Eto, sve sam vam rešio.
A mene živo interesuje kako si izdejstvovao status "Čovek".Eto, sve sam vam rešio.
Ali ako se teraš na rad, onda pojednostavljuješ talenat i unižavaš ga, iako je činjenica da trudbenici pobede u svakodnevnom životu. Ipak, ne može nikada da me oduševi u toj meri trudbenički uspeh u odnosu na lagani, prirodni i spontani, lenji.Rad je esencijalniji od talenta, talenat je u tom odnosu akcesorne prirode. Bez rada, talenat nas neće odvesti nigde. Ali sa talentom, nebo je granica.
lepota je u očima onog ko gleda.
Jesi gledo film Shalow Hal?
Ali ako se teraš na rad, onda pojednostavljuješ talenat i unižavaš ga, iako je činjenica da trudbenici pobede u svakodnevnom životu. Ipak, ne može nikada da me oduševi u toj meri trudbenički uspeh u odnosu na lagani, prirodni i spontani, lenji.
Nisam, cini mi se
Jeste u ocima onog ko gleda, s tim da je konsenzus ociju onih koji gledaju prilicno velik
Ај реши још нешто.
Да л' играти Јокару преко против Јуте сада?
Чини ми се да му Гоберова трутост лежи.
Dečko je najbolji paser među centrima u istoriji NBA, tačka. Ako Marej, MPJ i ostali budu pogađali trojke koje im asistira, on neće morati puno da uradi. Ne budu li, on će krenuti sam.