момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.582
Svako ima neki svoj tip na koji se lozi, ali 99,99999% (osim Fabrike koja misli da ima majmunsku vilicu 

) ce se sloziti da je Bred Pit lep celovjek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mene živo interesuje kako si izdejstvovao status "Čovek".
Kakve ti sve veze imaš?
Па све су прилике да неће, Мареј барем.Uh, de Gober trut, lik pokriva hektar i dvaes ari terena.
Ne znam brate, Lans će ti posvedočiti da nikad nisam znao da predvidim Jokićeve poeneDečko je najbolji paser među centrima u istoriji NBA, tačka. Ako Marej, MPJ i ostali budu pogađali trojke koje im asistira, on neće morati puno da uradi. Ne budu li, on će krenuti sam.

Ali ako se teraš na rad, onda pojednostavljuješ talenat i unižavaš ga, iako je činjenica da trudbenici pobede u svakodnevnom životu. Ipak, ne može nikada da me oduševi u toj meri trudbenički uspeh u odnosu na lagani, prirodni i spontani, lenji.
Cujem da je Siti ispao, bukvalno mi ne treba drkanje, sve mi je potaman![]()
Уђе Демебеле и даде 2 гола за 15 минута.Cujem da je Siti ispao, bukvalno mi ne treba drkanje, sve mi je potaman![]()
Па све су прилике да неће, Мареј барем.
МПЏ игра први плеј оф, неће ни он блистати.
Све ми се чини да ће Јокара опет сам.
Od kada sam bila u đak u osnovnoj školi osećam ovo- trudbenici su posebna vrsta, ali dosadna, mada aplaudiram svačijem uspehu u onome što je taj neko hteo da uradi ( ja nisam ta nikad bila) a ushićenje koje osećam kad vidim rezultate lenjih, koji samo slete odnekud, to je metafizika i moćnije je ♥ Srećom, gledam takve ljude oko sebe. Jbg, privlačni su.Mene zapravo odusevljava trudbenicki, a ovaj lenji mi je nekako smekerski, privlacniji.
Od kada sam bila u đak u osnovnoj školi osećam ovo- trudbenici su posebna vrsta, ali dosadna, mada aplaudiram svačijem uspehu u onome što je taj neko hteo da uradi ( ja nisam ta nikad bila) a ushićenje koje osećam kad vidim rezultate lenjih, koji samo slete odnekud, to je metafizika i moćnije je ♥ Srećom, gledam takve ljude oko sebe. Jbg, privlačni su.
bilo kakva ljudska džilitanja u pravcu pobeđivanja sebe mene ne impresioniraju, iako činjenice govore da su trudbenici uspešni šta god to značiloKako unižavaš talenat radom, valjda je suprotno? Rad kultiviše talenat. Ako imaš talenta za nešto, nauku, muziku, umetnost, sport, preduzetništvo... radom ćeš vremenom u tome doći u red najboljih na svetu.
Svako ima neki svoj tip na koji se lozi, ali 99,99999% (osim Fabrike koja misli da ima majmunsku vilicu) ce se sloziti da je Bred Pit lep celovjek.
Šteta što je ta temilica obrisana, pokidao sam se onomad. Uvodni post - Bred Pit ima majmunsku facu. Ja - ok. Ti - ok. Medena - ok. Jel još neko beše "okejovo" lol?
samo ako ti onaj guru odradi tretman prvolepota je u očima onog ko gleda.
Jesi gledo film Shalow Hal?

Све су прилике да ћемо гледати ПСЖ и Бајерн у финалу.
Мада волео бих да буде нека лепа прича, замисли Лион-Лајпциг финале ЛШ.
ipak, neangažovana nadarenost mi je seksija od rmbanja za uspehKako unižavaš talenat radom, valjda je suprotno? Rad kultiviše talenat. Ako imaš talenta za nešto, nauku, muziku, umetnost, sport, preduzetništvo... radom ćeš vremenom u tome doći u red najboljih na svetu.
Hah ne secam se, al stvarno je bio sok, kao kad je ona seljacina rekla da Kendes bazdi spolna organela il kako vec... jednostavno takve stvari se ne govore.

Волео бих такав сценарио чисто да се попишају по оним заговорницима оснивања две ЛШ и свих оних функционера који хоће да копирају амерички модел у европски спорт.Daj Bože, to bi bilo kul. A moguće je više nego ikad pre. Da ima revanša, verovatno ne bi bilo. Ovako jedan meč je rendom uzorak... može da ode u bilo kom pravcu.
Ta seljačina je samo jedan od najslavnijih komičara ikad, al ok
Jeste pretero.