LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, de Gober trut, lik pokriva hektar i dvaes ari terena.

Ne znam brate, Lans će ti posvedočiti da nikad nisam znao da predvidim Jokićeve poene :lol: Dečko je najbolji paser među centrima u istoriji NBA, tačka. Ako Marej, MPJ i ostali budu pogađali trojke koje im asistira, on neće morati puno da uradi. Ne budu li, on će krenuti sam.
Па све су прилике да неће, Мареј барем.

МПЏ игра први плеј оф, неће ни он блистати.

Све ми се чини да ће Јокара опет сам.

Ali ako se teraš na rad, onda pojednostavljuješ talenat i unižavaš ga, iako je činjenica da trudbenici pobede u svakodnevnom životu. Ipak, ne može nikada da me oduševi u toj meri trudbenički uspeh u odnosu na lagani, prirodni i spontani, lenji.

Kako unižavaš talenat radom, valjda je suprotno? Rad kultiviše talenat. Ako imaš talenta za nešto, nauku, muziku, umetnost, sport, preduzetništvo... radom ćeš vremenom u tome doći u red najboljih na svetu.

Mene zapravo odusevljava trudbenicki, a ovaj lenji mi je nekako smekerski, privlacniji.
Od kada sam bila u đak u osnovnoj školi osećam ovo- trudbenici su posebna vrsta, ali dosadna, mada aplaudiram svačijem uspehu u onome što je taj neko hteo da uradi ( ja nisam ta nikad bila) a ushićenje koje osećam kad vidim rezultate lenjih, koji samo slete odnekud, to je metafizika i moćnije je ♥ Srećom, gledam takve ljude oko sebe. Jbg, privlačni su.

Od kada sam bila u đak u osnovnoj školi osećam ovo- trudbenici su posebna vrsta, ali dosadna, mada aplaudiram svačijem uspehu u onome što je taj neko hteo da uradi ( ja nisam ta nikad bila) a ushićenje koje osećam kad vidim rezultate lenjih, koji samo slete odnekud, to je metafizika i moćnije je ♥ Srećom, gledam takve ljude oko sebe. Jbg, privlačni su.

Jesu, ali trudbenici su fascinantni bas zato sto krvare, iako sto puta padnu i opet ne odustanu, nego i sto prvi put udare glavom u zid, da bi 102. put probili glavom isti.

Mislim, svako je trudbenik manje ili vise, govorim o ovima koji su mnogo vise

Kako unižavaš talenat radom, valjda je suprotno? Rad kultiviše talenat. Ako imaš talenta za nešto, nauku, muziku, umetnost, sport, preduzetništvo... radom ćeš vremenom u tome doći u red najboljih na svetu.
bilo kakva ljudska džilitanja u pravcu pobeđivanja sebe mene ne impresioniraju, iako činjenice govore da su trudbenici uspešni šta god to značilo

Све су прилике да ћемо гледати ПСЖ и Бајерн у финалу.

Мада волео бих да буде нека лепа прича, замисли Лион-Лајпциг финале ЛШ.

Daj Bože, to bi bilo kul. A moguće je više nego ikad pre. Da ima revanša, verovatno ne bi bilo. Ovako jedan meč je rendom uzorak... može da ode u bilo kom pravcu.

Daj Bože, to bi bilo kul. A moguće je više nego ikad pre. Da ima revanša, verovatno ne bi bilo. Ovako jedan meč je rendom uzorak... može da ode u bilo kom pravcu.
Волео бих такав сценарио чисто да се попишају по оним заговорницима оснивања две ЛШ и свих оних функционера који хоће да копирају амерички модел у европски спорт.

Уносније за њих вероватно јесте, ал' убијају дух.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back