gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Jok nije bol. Isti centri u mozgu se aktiviraju kod psihičkog i fizičkog bola + bih radije trpela fizički.A to bas i nije bol.
Al gadno jeste
Depresija zapali svaki nerv u organizmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok nije bol. Isti centri u mozgu se aktiviraju kod psihičkog i fizičkog bola + bih radije trpela fizički.A to bas i nije bol.
Al gadno jeste
Pa da,al kad sam dosla da me boli i da mogu da placem ponovo,sutala sam se u guzicu od sreceJok nije bol. Isti centri u mozgu se aktiviraju kod psihičkog i fizičkog bola + bih radije trpela fizički.
Depresija zapali svaki nerv u organizmu.
Pa eto ti onda odgovora šta je gore.Pa da,al kad sam dosla da me boli i da mogu da placem ponovo,sutala sam se u guzicu od srece
Jeri mislite da je ona sentenca "ko je bez greha neka prvi baci kamen" hriscanski ekvivalent danasnjoj kancel kulturi, tipa ako si ikad napravio nesto lose nemas pravo da se boris niti osudjujes bilo sta i najbolje bi bilo da crknes
VazelinE neka od vas je spominjala nesto za stopala i umorne noge iz dm a
Radi šta god želiš, osoboAli vazelin nije hidratacija, on je ulje+vosak, što znači da samo formira zaštitni sloj koji sprečava isparavanje vlage iz kože
Nači, može neka hidratacija, krema, sprej, pa vazelin

Što tako da mi kažešRadi šta god želiš, osobo![]()

što se tiče fizičkog bola- pucanje ligamenataKoji je najveci bol koji ste iskusili u zivotu?
Ok, ali to je činjenica, ulje je lipid, što po definiciji nije hidratacijaRekoh za suvu kožu, ispucaku, zarasta jednostavno. I ne bih se složila da ulje nije hidratacija.
kako sve to staviti na kosu a da se ne izmasti?Npr, ona LOC metoda za kožu i kosu: liquid (voda, termalna voda, sprej) + oil + cream
Pa tako što se koriste proizvodi za kosu, lagana ulja i nemasne kremekako sve to staviti na kosu a da se ne izmasti?
Pa ošišaj se na ćelavo, štamoja kosa je čist haos
evo sad nisam sigurna ni zašto je puštam kad je ustvari mrzim
da ovo mi je bilo mucno, al ni izbliza kao kamenili možda slepo crevo, onako, izjednačeno mi je to
uopšte nije loša idejaPa ošišaj se na ćelavo, šta