gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Mnogo se ludo bilo tad (ne mislim na prsten), ali i mnogo mnogo mnogo glupo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje si ti NEPATVORENO ZLO.Tako...
![]()
![]()
Dobro, hajde pričaj
Pa dobro, podržavam. Nisi La Usurpadora.Lik stariji od mene 10 gidina. Oduvek je imao reputaciju plejboja, dobar je frajer, još uvek neoženjen. Međutim, imao je tu tendenciju da nam (meni i drugarima iz ekipe) se meša u "poso". Praktično je svima nama u nekom trenutku muvao devojke za koje smo bili zainteresovani, jednom ortaku je direktno i skinuo devojku na koju se ložio.
I dođe to letovanje, mi isplaniramo da idemo, on se praktično sam pozove. I ok, ajde. Međutim, mi tamo i opet ista priča. Ortaku se svidi neka devojka, on joj priđe kao vingmen, da pomogne... I na kraju je kresne.
Tu meni pukne film i odlučim da uradim nešto. I kasnije izađemo u klub, on muva neku Ukrajinku, vidim muči se, slabo mu ide engleski... i ja priđem i počnem priču. Mukica šansu nije imao.
Pa dobro, podržavam. Nisi La Usurpadora.
Da li je tebi jasno kako ovo zvuci?Lik stariji od mene 10 gidina. Oduvek je imao reputaciju plejboja, dobar je frajer, još uvek neoženjen.
JesmoJesmo se pomirili?![]()
malo gejski tako kad se izvuče iz kontekstaDa li je tebi jasno kako ovo zvuci?
ja bih bila ponosnajerbi vas bilo sramota npr da vam je zorica marković tetka ili bora drljača ujka pa vas provale ortaci
Da li je tebi jasno kako ovo zvuci?
dobro, ovo je okejLik stariji od mene 10 gidina. Oduvek je imao reputaciju plejboja, dobar je frajer, još uvek neoženjen. Međutim, imao je tu tendenciju da nam (meni i drugarima iz ekipe) se meša u "poso". Praktično je svima nama u nekom trenutku muvao devojke za koje smo bili zainteresovani, jednom ortaku je direktno i skinuo devojku na koju se ložio.
I dođe to letovanje, mi isplaniramo da idemo, on se praktično sam pozove. I ok, ajde. Međutim, mi tamo i opet ista priča. Ortaku se svidi neka devojka, on joj priđe kao vingmen, da pomogne... I na kraju je kresne.
Tu meni pukne film i odlučim da uradim nešto. I kasnije izađemo u klub, on muva neku Ukrajinku, vidim muči se, slabo mu ide engleski... i ja priđem i počnem priču. Mukica šansu nije imao.

Jer bi vas bilo sramota da imate kuću na Zlatiboru u blizini Ere Ojdanića
#SWIM