pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.991
ja volim od tome ljubavi živote moj he he he super stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ko dribling miloša šestića jbteKomšije prave neočekivani prelaz i pustaju Sanju Đorđević i "Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta".
eo me šeki šećeru :srce:heki mediću pa de si
drljača defjer bi više voleli da klintonku nagna tramp ili bora drljača
Kako da potamnišsve hoću da potamnim kosu, ali danas sam kupila opet novu plavu farbu, jeri to boles?
a vi, jel pogazite često odluke koje su vezane samo za vas lično?

to ko dribling miloša šestića jbte
slušaj sad: kupila sam onu koju si ti danas slikala, a sve kao hoću da vratim prirodnu moju svetlo smeđe ( nemam sede, bilo bi lako posle), takoreći tamno plavu, a da imam malo svetlo plave napred ( slično kao što si i ti opisala)Kako da potamniš
Koju plavu
Ne
ovo je već level reklama reja čarlsa za video pleyerPazi ovu fintu, ide Seka i "Crno i zlatno"
slabo nešto, a ti?kako si heki beš li nešta
nedovoljno al okej nexmo zdravislabo nešto, a ti?
a oj nino nino nino nino?ja stvarno ne mogu da učestvujem u ovom razgovoru o narodnjacima jer nemam iskustva
Znala sam da si uzela onu Still (btw, nisam ja slikala, Strki je, ja sam joj preporučila)slušaj sad: kupila sam onu koju si ti danas slikala, a sve kao hoću da vratim prirodnu moju svetlo smeđe ( nemam sede, bilo bi lako posle), takoreći tamno plavu, a da imam malo svetlo plave napred ( slično kao što si i ti opisala)
moraću da isteram sad to i onda projekat da realizujem za dva meseca otprlk

pa nemam DOVOLJNO iskustva, a i ne volim nino nino nego onu vlajnua oj nino nino nino nino?
i volim one Rumunea oj nino nino nino nino?
pa toetonego onu vlajnu