Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
E da i ja sam je provalila samo ne znam gde tačno, baš je bila kul i prijemčivaMoramo da dovučemo ovu Ariodante ovde, mnogo je kul
Gde je sad? Jer dobro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da i ja sam je provalila samo ne znam gde tačno, baš je bila kul i prijemčivaMoramo da dovučemo ovu Ariodante ovde, mnogo je kul
ti bi josh feminista ovde?Moramo da dovučemo ovu Ariodante ovde, mnogo je kul

liptarkinjo, drugosrpkinjoNijedne

Na Filozofiji je zapazih pa malo istalkovah, sve kul čita, gleda, itdE da i ja sam je provalila samo ne znam gde tačno, baš je bila kul i prijemčiva
Gde je sad? Jer dobro?
Južna srbaljkaliptarkinjo, drugosrpkinjo
Ok, grom je udario negde ovde kod mene, toliko je jako puklo da sam se i ja usro.
Ja sam blizu vidovoda i kod mene stalno puca ko nenormalno.Ok, grom je udario negde ovde kod mene, toliko je jako puklo da sam se i ja usro.
Ne znam, sećam se samo da je redovno lajkovao svakog ko me je vređaoA kakav je ovaj Redmond, nisam ispratila?

ja volim daico danubius horo to je koloA južno od Srbije i ostali koje bugarske pesme volite?
Uglavnom ljudi zaneme kad se useru, a ti si propricao mehe
Ma on je neka prljava metalika.Ne znam, sećam se samo da je redovno lajkovao svakog ko me je vređao
Sreća nisam zlopamtilo, ali nisam baš ni nepamtilo![]()

Makedonske valjda?A južno od Srbije i ostali koje bugarske pesme volite?
Aman bre koj je svima ****? Ako sam lajkovao neki comment koji te je vredjao to je zato sto mi je bio smesan u tom trenutku ili zato sto sam se slozio sa stavom doticnog.... Mozes li neke teme da se setis na kojoj se to odvilo?Ne znam, sećam se samo da je redovno lajkovao svakog ko me je vređao
Sreća nisam zlopamtilo, ali nisam baš ni nepamtilo![]()
NmgAman bre koj je svima ****? Ako sam lajkovao neki comment koji te je vredjao to je zato sto mi je bio smesan u tom trenutku ili zato sto sam se slozio sa stavom doticnog.... Mozes li neke teme da se setis na kojoj se to odvilo?
Gorećeš u paklu.Aman bre koj je svima ****? Ako sam lajkovao neki comment koji te je vredjao to je zato sto mi je bio smesan u tom trenutku ili zato sto sam se slozio sa stavom doticnog.... Mozes li neke teme da se setis na kojoj se to odvilo?

komujebematerbolesnuGde je i šta radi Esad? Je l jede ćevape pitate li se