- Poruka
- 55.168
Si zavrsio?crko sam a vi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si zavrsio?crko sam a vi
40 postoSi zavrsio?
Pa brate sta radis ti,ono za dva dana u vr kape40 posto
čini ti sePa brate sta radis ti,ono za dva dana u vr kape
Не знам то ти је питање за ТиксијеNa koju prevaru u Srbiji je najlakse obogatiti se? Tipa nabrati neko bilje i reci da je sa rtnja i lekovito ili?
Не знам то ти је питање за Тиксије
nkad su po štajgi ordinirali tipovi sa foto aparatima bez filmaNa koju prevaru u Srbiji je najlakse obogatiti se? Tipa nabrati neko bilje i reci da je sa rtnja i lekovito ili?
Pa sve na sredinu,bacis najlon.čini ti se
na valjak ode najmanje vremena i snage
sve ostalo je lepljenje traka i premeštanje stvari dvesta puta
nemam najlon, kupio sam neku super boju uopšte ne prska (a i imam ruku kao 007)Pa sve na sredinu,bacis najlon.
Mada,usko je,da
Још НСА распише Интерполову потерницу на твоју главу и ухлеби те код њих.Meni su ovi klinci hakerasi fascinantni, to su prevare buducnosti (tj i sadasnjosti), ja ustuknem kad vidim sta oni rade
Тикси би му рекао да торентује и продаје копије филмова на пијаци.Не знам то ти је питање за Тиксије
Prodaj cesmovacu kao svetu vodicu?Na koju prevaru u Srbiji je najlakse obogatiti se? Tipa nabrati neko bilje i reci da je sa rtnja i lekovito ili?
Још НСА распише Интерполову потерницу на твоју главу и ухлеби те код њих.
Ђеш боље.
Prodaj cesmovacu kao svetu vodicu?
Na koju prevaru u Srbiji je najlakse obogatiti se? Tipa nabrati neko bilje i reci da je sa rtnja i lekovito ili?