stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Hej stugace, koliko puta si gledao Liverpulov kambek protiv Barselone na jućubu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tako i ja pogledam The Treble (1999).Sad sam opet gledao na jućubu Liverpulov kambek protiv Barselone i opet se rasplakao.
Da, tako i ja pogledam The Treble (1999).
Доброе, након политике нисам хтео да потегнем спорт, бојао сам се линча.
Штета једино због тога што се већ зна да ПСЖ иде у финале.
То стоји, још док је тренирао Хофенхајм се видело.Pa jbmliga, ja sam mislio da će Atletiko lagano sa ovima, al eto vidiš... ovaj Nagelsman izgleda stvarno fenomenalan trener.
То стоји, још док је тренирао Хофенхајм се видело.
Атлетико има одличан играчки кадар, ал' мртвило Симеонеа је криминално.
Ја сам волела видео оног гола после корнера, измонтиран уз my heart will go onSad sam opet gledao na jućubu Liverpulov kambek protiv Barselone i opet se rasplakao.
Мислим да је свака велика победа коју је Атлетико остварио била моменат када играчи на 15 минута кажу "Јееби овога, дај играмо лопте мало".Da znaš, smorio je sa ovim antifudbalom.
Naravno, omiljeni igrač u omiljenom klubu.OMG ti si fan Čmarčestera?!
Ok, to je već previše, ja ne mogu...

I'd waited long enough. I ******* hit him hard. The ball was there (I think). Take that you cunt," he recalled in his autobiography in 2002. "And don't ever stand over me again sneering about fake injuries. And tell your pal [David] Wetherall there's some for him as well. I didn't wait for Mr Elleray to show the red card. I turned and walked to the dressing room.
Ma bježi bre tamoŠalim se ja @peti ligament
Ја сам волела видео оног гола после корнера, измонтиран уз my heart will go on![]()
Nisu Liverpul i Everton u tom fazonu.Stugoc se totalno poistovetio sa navijacima Liverpula, kao da zivi tamo
Stug, mrzis li Everton?
Nisu Liverpul i Everton u tom fazonu.
Оличење модерног фудбала.Da ri je onaj mali Nejmar najsluzavija sluz koja je ikad sluzila?
Stugoc se totalno poistovetio sa navijacima Liverpula, kao da zivi tamo
Stug, mrzis li Everton?
Круже гласине да га људи виђају с времена на време како се и даље котрља након оног фаула са утакмице са Србијом, попут бусена траве преко пустаре у неком вестерну.Da ri je onaj mali Nejmar najsluzavija sluz koja je ikad sluzila?
Naravno, omiljeni igrač u omiljenom klubu.
![]()
Nisam ga ni pipnuo![]()

Круже гласине да га људи виђају с времена на време како се и даље котрља након оног фаула са утакмице са Србијом, попут бусена траве преко пустаре у неком вестерну.
Због јер је говедо.Da, bas htedoh reci, ima tendenciju da se valja bez nekog bitnog razloga