момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.376
Osim ako ja nisam kajzer 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto gasiš bojler?Mrzim kad zaboravim da upalim bojler.
Ja ne mogu da kucam od smeha...
Zašto gasiš bojler?

Ne znam šta bih rekla, osimNapunim ga preko noći i onda ima vode za sutradan. Po potrebi palim i preko dana, al generalno ovako.
 .
.Intimno je, ofc.O kome/cemu razmisljate uvece kad legnete u krevet? Osim ako pitanje nije intimno
Setim se Kleri ovako uvece kad mi misli ostanu same sa sobom
Ne znam šta bih rekla, osim.
Nisam još pogledao, aj sutra ću.
Nisam siguran ni kolko je pametno, mnogo je tuzno, pa ono, ako si sklon skenjavanju - bolje nemoj
Ja imam jednotarifno brojilo. Palim šta kad hoću, smatram da dovoljno štedim kuvanjem na plin. I da nemam, mislim da je gašenje bojlera besmisleno. Ali možda kad živiš sam ima logike. Ovako, kod mene nikad ne znaš kad će nekom da zatreba topla voda...Kako ne razumeš? Bojler, šporet, mašina, pegla, to su najveći potrošači struje. Ušteda je značajna ako njih koristiš u jeftinoj tarifi.
neće neće, al dobro je verovati da će da ispadnuAko joj oči ne ispadnu.
Još ima plave oči, pne su osetljivije
Ispašće

Ja imam jednotarifno brojilo. Palim šta kad hoću, smatram da dovoljno štedim kuvanjem na plin. I da nemam, mislim da je gašenje bojlera besmisleno. Ali možda kad živiš sam ima logike. Ovako, kod mene nikad ne znaš kad će nekom da zatreba topla voda...
odakle vam pareKod nas su dvotarifna. Većina u Bg su dvotarifna.
Pa sad sam kod matoraca, ali i oni imaju istu politiku, od njih sam je i nasledio lol. U principu ima vode za sve uvek, imamo dva kupatila i bojlera ovde.