gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije to neobično za likove takve radne biografije.Pa prilično je zastupljen u medijima, počeo je maltene da mi iskače iz frižidera, gde god pogledam Boban Stojanović daje neki komentar ili analizu nečega što se dešava u politici. I onda se pitam ko je lik, otkud on, što baš on...
Pa nije to neobično za likove takve radne biografije.
avokado
Ne jedem avokado jer je fensi nego jer je 70% masnoća što znači zasitanOfkors, bez avokada ništa. A papaja? De ti je papaja sirotiljo?
Pa kako se osećaš za sad na toj veganskoj ishrani?
Ne jedem avokado jer je fensi nego jer je 70% masnoća što znači zasitan
Papaju nisam probala, ona ide posle obroka, zbog enzima, ali ako baš ne možete da nabavite papaju sirotiljo sirotiljska... ananas radi isto
Ok mi je, zapravo lepo
Ja sam to čula od Dodole.Od onog Keirana (il kako već) Lija sam čuo da ananas čini spermu slađom.
A od kad do kad je jeftina?Kako ne razumeš? Bojler, šporet, mašina, pegla, to su najveći potrošači struje. Ušteda je značajna ako njih koristiš u jeftinoj tarifi.
Da, od jednog kanibala sam čula da su ljudi mnogo ukusniji ako ih pre toga hraniš morskim plodovima.Od onog Keirana (il kako već) Lija sam čuo da ananas čini spermu slađom.
A od kad do kad je jeftina?
Zamrzivač dosta troši.
Gde to da proverim?Ne počinje svuda isto, kod nas je od ponoći do 8 ujutru, u Nišu bi trebalo da je od 10 uveče do 6 ujutru.

Pa ono... da li bi ti probao malo morskih plodova?
Gde to da proverim?
DaImaš li lampicu na kutiji sa osiguračima?
Zelena je sad
E pa hvala, zato što guglanjem nisam nikad došla do te informacije. Izađu članci iz ne znam ni ja koje godine.Obrati pažnju uveče na nju, trebalo bi da se isključi u nekom trenutku. Kad se isključi, to ti je znak da je počela jeftina tarifa.