gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
Velka mi glava, ne bi stiglo do đoke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to zato jer si sva istetovirana na vrlo uznemirujuć način i šta narodna milicija da misli ondaAwww, kuća moja, sanjala sam je noćas
Tj, sanjala sam da dočekujem jutro na balkonu, kada dolazi milicija da me hapsi, but still
Pa nabijem ih baš, jesu li čuli za prajvat propertito zato jer si sva istetovirana na vrlo uznemirujuć način i šta narodna milicija da misli onda
e pa nisu jer to je naša milicija koju bije loš glasPa nabijem ih baš, jesu li čuli za prajvat properti
A ne, to sam ja, pomešala samMarenda je duboko u čitanju teorije kritike američke liberalne jurisprudencije, javio mi je
ajde ti si svašta zapamtila od onoga što si čitala, jer si možda zapamtila ( ako si to čitala) zašto u snovima teško trčim i sve me boli od pokušavanja da ubrzam?Šta mislite zašto milicija u snovima nikad ne poštuje privatnost poseda
jer i tebi ispada jogurt iz ustamaA ne, to sam ja, pomešala sam
Zato što oćeš brže od životaajde ti si svašta zapamtila od onoga što si čitala, jer si možda zapamtila ( ako si to čitala) zašto u snovima teško trčim i sve me boli od pokušavanja da ubrzam?
e ja isto teško trčim, baš sam pisala ovde o tome i mislim da sam dobila neko objašnjenje, ali sam ga jbg zaboravilaajde ti si svašta zapamtila od onoga što si čitala, jer si možda zapamtila ( ako si to čitala) zašto u snovima teško trčim i sve me boli od pokušavanja da ubrzam?
Ne, ne, kod tebe je bilo bežanje od nečega/nekogae ja isto teško trčim, baš sam pisala ovde o tome i mislim da sam dobila neko objašnjenje, ali sam ga jbg zaboravila
A ne, to sam ja, pomešala sam
ju!Zato što oćeš brže od života

Ispadaju mi borovnicejer i tebi ispada jogurt iz ustama
pa dobro, ali je isto bio problem u tome što imam poteškoće da trčimNe, ne, kod tebe je bilo bežanje od nečega/nekoga
To je drugačije
jer si i ti bila ceo dan na merdeviniIspadaju mi borovnice
nisam : (er ste nekad stigli nekoga u snu