LjiS igra istine II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rasekla mi zubima kožu dole, 3 nedelje je zarastalo al' sam ipak hebbo za to vreme (boli samo u startu kad' navikneš sve ok)
čak mi je i bilo lepše :S

jednom me boleo stomak (prostatLa) 3 sata bez svrške

jednom mi kolenom prignječila levo yaye :(

jednom mi umalo nije izbila oko noktom :evil:
hteo sam joj jebbbem mater :evil:

rasekla mi zubima kožu dole, 3 nedelje je zarastalo al' sam ipak hebbo za to vreme (boli samo u startu kad' navikneš sve ok)
čak mi je i bilo lepše :S

jednom me boleo stomak (prostatLa) 3 sata bez svrške

jednom mi kolenom prignječila levo yaye :(

jednom mi umalo nije izbila oko noktom :evil:
hteo sam joj jebbbem mater :evil:

ako je sve to jedna uspela da uradi, imaš onda predstavu koliko te voli :lol:
(izvini što se smejem, znam da je bolno, ali ne mogu da prestanem)

ništa od toga mi nije teško palo, samo oko, bilo mi je crveno danima, peklo bolelo, suzilo :((( užas

nije sve od jedne ali većina jeste :S

načela je prvo oralnim, pa sam onda ja pojačao rez žestokim sexom, nemilosrdnim prema samom sebi (ovo bećkovićka ne ume da izgovori)
a onda je ona oralnom završnicom dokrajčila
narednih dana takođe :) ali kažem, još mi se više tražila pi... :rumenko: i u toku sexa mi bilo bolje nazovi to S/M ali bilo lepo :)

ništa od toga mi nije teško palo, samo oko, bilo mi je crveno danima, peklo bolelo, suzilo :((( užas

nije sve od jedne ali većina jeste :S

načela je prvo oralnim, pa sam onda ja pojačao rez žestokim sexom, nemilosrdnim prema samom sebi (ovo bećkovićka ne ume da izgovori)
a onda je ona oralnom završnicom dokrajčila
narednih dana takođe :) ali kažem, još mi se više tražila pi... :rumenko: i u toku sexa mi bilo bolje nazovi to S/M ali bilo lepo :)

to je SM :rumenko:

volite li bol? u toku seksa naravno..

ja se jebbem i ljubim pivo tako da ne znam :)

u cemu je car sporog i njeznog seksa?

u osjećaju potpunog stapanja sa nekim... koncentarcije na cijelo tijelo a ne samo genitalnu zonu... lagan seks ti omogućava da tokom penetracije imaš jaku koncentraciju i na ostale dijelove koje dodiruju usne, jezuk, zubi, ruke... recimo, samo tokom laganog seksa možeš iskusiti savršenstvo lotosove poze u kojoj ti muškarav jednom rukom masira potiljačni dio koji je strahovito osjetljiv nekim ženama, prstrima i noktima mazi i grebucka vrat i leđa, dok prstićima druge ruke masira, npr. anus.
To je ono lagano izluđivanje i odlaganje koje rezultira orgazmom koji, konkretno ja, nikada nisam uspjela u toj snazi osjetiti pri jakom i grubom seksu, koji je takođe raspamećijući, samo na neki malo drugačiji način.

sorry na digresiji, pošto je ovo matoro potanje, ali mi se dopalo: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back