CrveniGulas
Ističe se
- Poruka
- 2.802
mudro... mudroUzivanje u zivotu je najbolje kada sto vise odlazes to uzivanje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mudro... mudroUzivanje u zivotu je najbolje kada sto vise odlazes to uzivanje![]()
ali cekaj ko nema sex on je na postu a ko ima ribu nije a riba je posna kako sada to zasto to metla bez drskupa meni je to nekako ako ne ume da se rasporedi uzivanje i onda ljudi preteraju sa uzivanjem. Dobra fora da se uce disciplini i odlaganju. Ovo je definisanje normalnog zivota. Jedna riba nije nista strasno. Neki ljudi jedu ribu skoro svaki dan.
Zato sto uzivas u obroku, nije ti zamena za slaninicu i pekenje, vec ti je ukusno. Lep obrok i lagan za stomak. Sto se seksa tice, jbga...ne vidim seks kao post ili mrs. Ok ne treba ni tu preterivati. S druge strane ako se trpis trpis trpis onda ga iscrpis.ali cekaj ko nema sex on je na postu a ko ima ribu nije a riba je posna kako sada to zasto to metla bez drsku
hmZato sto uzivas u obroku, nije ti zamena za slaninicu i pekenje, vec ti je ukusno. Lep obrok i lagan za stomak. Sto se seksa tice, jbga...ne vidim seks kao post ili mrs. Ok ne treba ni tu preterivati. S druge strane ako se trpis trpis trpis onda ga iscrpis.
odista mudroPo meni je bitno kako se osecas. Jesi li lagodan, lep osecaj, veseo ok, nikakve tenzije i tegobe ili ne.
nije to sujeverje ima tu nestoMi smo poreklom pagani i to veoma sujeverni. Kod nas se i dalje pljuje 3x puta, bezi od crnih macaka (Freja nordijska boginja ih volela), nemoj na ovaj dan ovo, nemoj na onaj dan ono, ovo se valja, ono se ne valja, a kriscanstvo su nam preneli hedonisti.
pitao sam na religiji pre par sati, kad ce da izmisle posni seks?Zato sto uzivas u obroku, nije ti zamena za slaninicu i pekenje, vec ti je ukusno. Lep obrok i lagan za stomak. Sto se seksa tice, jbga...ne vidim seks kao post ili mrs. Ok ne treba ni tu preterivati. S druge strane ako se trpis trpis trpis onda ga iscrpis.
ima topitao sam na religiji pre par sati, kad ce da izmisle posni seks?
Sta ocekuje nasa crkva od naroda koji je 1945-1991 bio pod komunizmom?Ma ova nasa bizarnost, to necu ni da komentarisem.
Gledaj da te ne uhvati promaja, ako si na vetrometini nosi pojas za bubrege...Boli me u predelu bubrega usled obilatog konzumiranja energeckih pića i kave.
Nisam preterano za nekakve mere koje se ticu obreda i svrhe odlaska u hramove. Post jeste zdrava stvar ali je i deo rituala. Kazi vernicima da ne puse za vreme posta. Ili da mnogi ne piju. Aj pusace vernike, da saljemo u samostane da ih monasi tamo biju motkama i izbijaju djavola iz njih.Sta ocekuje nasa crkva od naroda koji je 1945-1991 bio pod komunizmom?
Da se posti 6 meseci u godini? How yes no....
Ima kako ne. Zamisli tu dimenziju gde ti je ishod zivotnih okolnosti determinisan iracionalnim radnjama. Ako pljunem 3x puta bice sve ok a ako ne shishkebab. Mogu da zamislim lika koji je smislio tu foru, prodao je ljudima i onda se smejao iza coska gledajuci ih kako skacu na jednoj nozi i pljuckaju okolo.nije to sujeverje ima tu nesto