bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
E pa onda, za alternativke, ovo je prava stvar, da spadnu...Ал' ја вјерујем да уз ово могу лак' спасти хлаћице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa onda, za alternativke, ovo je prava stvar, da spadnu...Ал' ја вјерујем да уз ово могу лак' спасти хлаћице.

De ste bre? Gde su dame sa velkim? Kakvo je ovo mrtvilo na petak 13 ti?
Kultura je moje drugo ime
vi ste zamanijacili ovu temu lepu temu prelepu kultnu temu
Šta lupaš bre...
Cupi vole delije sa Manjače
Znaš li ti onu:
..Travu kosi,vodu nosi
popravlja tarabuu
i ništa joj teško nije
kad voli barabuu...
Imali šta novo,pije li se šta,ima li sexa a da nije strogo pov.
![]()
Treća je tu,ne predaj se..matori..Обе ме “швалерке” откачиле. Док ова што ‘оћу да је женим вели: “ Пуши ***** матори!”
Nešto mi prija ovo sad
maxo , vide li krljanje na ljisu? Davno nije bio ovakav popcorn
Desi bre Hedfelde ljudino?!“ИјааОо!” Ово има д’ угравирам на нову тарабу! бренд њу
Desi bre Hedfelde ljudino?!
Ne, kako se to igra brate?Које игр'о кркљуша!??
Doš'o sposlaЕ
Еве ме муче ме гасови а сутра би у излазак. Шта има код тебе Мики?
Ne, kako se to igra brate?
Doš'o sposla
Izađi u izlazak i srećan ulov!
Ne ustaje mi se iz kreveta a moraaaaaaam
Paljba na trening pa na slavu
Ne odlazim dok ne dobijem pp od svakog moderatora. Skupljam ih ko pokemone.
Jbt, razmišljam šta je sudbina...
Juče uzmem dan za sebe i ćerku, i rekoh hajde da obiđemo malo Vojvodinu, Baranju, Madjarsku...
I tamo negde, na granici između Hrvatske i Mađarske, u vožnji, okrenem glavu desno i vidim na delić sekunde bivšu devojku, koju sigurno nisam video bar 25 godina. Instiktivno zasviram i usporim auto, ali počeo sam da stvaram kolonu, i morao sam da produžim. Jbt, delić sekunde, tako daleko od kuće, i baš ona. I to nije bila pored ceste, nego je izašla baš u tom momentu iz zgrade carine na toj granici. Kako je to moguće...