bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
dobar dan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Botovi koji klikcu reklame su pravljeni. Zato su uveli captche. Taj bot bi morao da savlada citanje captchi prvo, sto i nije@bmaxa palo mi je na pamet koliko ce proci vremena pre nego sto neko napravi soc mrezu gde ce se koristiti botovi gpt sa mid jurney koji bi generisali slike korisnika i tako napravi laznu bazu podataka da izgleda da ima ogroman kontent. To bi bili sve digitalni profili sa sve vestackim postovima i razgovorima na razne teme.
To moze, ali bas bih voleo da vidim diskusiju izmedju dva botaSamo ga ukljucis i on sve radi i privuce zive korisnike.
Sve! Emocije ne emulira zato sto je ogranicen programiranjem.Botovi koji klikcu reklame su pravljeni. Zato su uveli captche. Taj bot bi morao da savlada citanje captchi prvo, sto i nije
neki problem, jer neuralne mreze to lako rade. Drugo, bez emocija to ni na sta ne bi licilo, ...
To nam treba brate! Dva bota, jedan levicar, jedan desnicar. I jedan ono lajf stajl fazon, zivim pucam ovo ono.To moze, ali bas bih voleo da vidim diskusiju izmedju dva bota
Imam svoga bota za IRC, ali taj mnogo psuje, ne znam kako bi to proslo ...
Jel sve ok?Kakav dan.
Jeste bro, hvala na pitanju. Vise je poput chantinga, kad kazes uh.Jel sve ok?
Srecna Slava.Hvala.
Dobro.
Slava mi danas
Imas slobodan dan? Srecna slava!Hvala.
Dobro.
Slava mi danas

Срећна славаHvala.
Dobro.
Slava mi danas