LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A mr napokon i njegovo "kenjas" "israla" i slično damama sto govori danima po forumu kako i same rekoše...

Licemeru, zadnji ban sam dobio za cisto licemerje. Sudeci po tome mr napokon je morao na hladjenje

Dzaba se pravdas

Licemerčino
Vidi, ovo je kafana pa ti lepo pišem. Napokon je za razliku od mnogih fino razgovarao sa tobom sa poštovanjem. I bilo je tema gde ste lepo razgovarali. Ali zato što ti se ne sviđaju njegovi stavovi o vezama i braku počeo si da ga napadaš iako te nikada nije prvi začikavao jer on gleda svoja posla. To je sve ružno.
I nema kakav ban da dobije što se branio od napada da je ženomrzac. Ovde ljudi sebi puno daju za pravo. Forum služi da pišemo stavove i iskustvo. Nema šta da se određujemo za način života što ti često radiš.

Kakav pratioc?

OK maxo sve si mi rekao.

Zar je drugcije i moguce kod nekog ciji deda ima za kuma rudi cajevca ko je 1992vec bio programer numerom uno,
ko je pre nekoliko godina napravio sistem pvo da nam amer moze pljunuti pod prozor.... I da se ruski s400 stidi od nas...

Mladica sam zaboravio...

Cuj ti njega, kakav pratioc...
Zabranjeno je koristiti ono što neko piše o sebi da se ovako provlači i nipodaštava. Ako je on o sebi nešto pisao to nije za to da bi ga ti sad provlačio kroz blato, ružno je to što radiš.

Vidi, ovo je kafana pa ti lepo pišem. Napokon je za razliku od mnogih fino razgovarao sa tobom sa poštovanjem. I bilo je tema gde ste lepo razgovarali. Ali zato što ti se ne sviđaju njegovi stavovi o vezama i braku počeo si da ga napadaš iako te nikada nije prvi začikavao jer on gleda svoja posla. To je sve ružno.
I nema kakav ban da dobije što se branio od napada da je ženomrzac. Ovde ljudi sebi puno daju za pravo. Forum služi da pišemo stavove i iskustvo. Nema šta da se određujemo za način života što ti često radiš.
Branio od napada?

Aj ne lupetaj.

Bio sam fin @Sensei pa rekoh ne lupetaj. :bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back