pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.480
baš ništa naprotiu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj rad bro.Sad polako, natenane, nema zurbe...
Ae, uzivaj u diskoverijuima nešto o nosorogima na tv saj da legnem da gledam lep pozdrau
Ovo mi nije delovalo da ce mi pokvariti YT play listu pa sam pustioJa ima problem uvek ga odlazem jer nisam imao ultra hot bizarnu sado mazo avanturu sa sex droidom. Izgleda da me ceka jos noci nenaspavanih. Al ok jbga, mjuz je tu hehe

Uvek sam voleo da odlazem spavanje nedeljom uvece, dok sam radioima nešto o nosorogima na tv saj da legnem da gledam lep pozdrau
I? Jel pokvarilo? date upozorim sledeci put ako jeste.Ovo mi nije delovalo da ce mi pokvariti YT play listu pa sam pustio![]()
Imam uvo za toI? Jel pokvarilo? date upozorim sledeci put ako jeste.

biyachImam uvo za to![]()
Gde je @dart vader ?Kake teme ono trt trtr ehehe a? jes to rekao? jesam a uuuuu
Otkdu znam, Mozda se presteroidio i otputovao na tajland i faka lejdi boja?Gde je @dart vader ?
Ne znam, setio sam se njega...Neces me vise pitati gde je Dart zar ne?
Pa ne znam brate moj. Izgleda da ga nema neko vreme.Ne znam, setio sam se njega...
Vidi, ovo je kafana pa ti lepo pišem. Napokon je za razliku od mnogih fino razgovarao sa tobom sa poštovanjem. I bilo je tema gde ste lepo razgovarali. Ali zato što ti se ne sviđaju njegovi stavovi o vezama i braku počeo si da ga napadaš iako te nikada nije prvi začikavao jer on gleda svoja posla. To je sve ružno.A mr napokon i njegovo "kenjas" "israla" i slično damama sto govori danima po forumu kako i same rekoše...
Licemeru, zadnji ban sam dobio za cisto licemerje. Sudeci po tome mr napokon je morao na hladjenje
Dzaba se pravdas
Licemerčino
Trajni ban za vređanja.Pa ne znam brate moj. Izgleda da ga nema neko vreme.
Zabranjeno je koristiti ono što neko piše o sebi da se ovako provlači i nipodaštava. Ako je on o sebi nešto pisao to nije za to da bi ga ti sad provlačio kroz blato, ružno je to što radiš.Kakav pratioc?
OK maxo sve si mi rekao.
Zar je drugcije i moguce kod nekog ciji deda ima za kuma rudi cajevca ko je 1992vec bio programer numerom uno,
ko je pre nekoliko godina napravio sistem pvo da nam amer moze pljunuti pod prozor.... I da se ruski s400 stidi od nas...
Mladica sam zaboravio...
Cuj ti njega, kakav pratioc...
Ustao u pola 8 ko penzionerdes maxhso

a sad politiku pa reši ukrštene rečiUstao u pola 8 ko penzioner![]()
Branio od napada?Vidi, ovo je kafana pa ti lepo pišem. Napokon je za razliku od mnogih fino razgovarao sa tobom sa poštovanjem. I bilo je tema gde ste lepo razgovarali. Ali zato što ti se ne sviđaju njegovi stavovi o vezama i braku počeo si da ga napadaš iako te nikada nije prvi začikavao jer on gleda svoja posla. To je sve ružno.
I nema kakav ban da dobije što se branio od napada da je ženomrzac. Ovde ljudi sebi puno daju za pravo. Forum služi da pišemo stavove i iskustvo. Nema šta da se određujemo za način života što ti često radiš.

Sad vređaš ponovo, ovog puta mene. Iako to izbegavam, igraću se poena. I za naredni post ne lupetaj.Ti nekom pričaš šta je ružno raditi?
"Ovaj put niko neće biti kažnjen"
Znamo i zasto
Kako rekoh juče popodne, sačekajte da mu dođe sektašica Paula...
I u ponoć...