- Poruka
- 97.063
skrenuo sam ti pažnju šta je kažnjivo bez da ti dam poen. Na tebi je da prihvatiš opomenu ili da nastavljaš sa skupljanjem kartona.Znam za mene su posebni kartoni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skrenuo sam ti pažnju šta je kažnjivo bez da ti dam poen. Na tebi je da prihvatiš opomenu ili da nastavljaš sa skupljanjem kartona.Znam za mene su posebni kartoni
Dobro podnosis onda pritisak vode, jer na 10 metara se dodaje po atmosfera. 15 je negde limit jer moras da izjednacujes pritisak, jer ce tiMoze moze.
Vec si mi dao ni za sta. Hvalaskrenuo sam ti pažnju šta je kažnjivo bez da ti dam poen. Na tebi je da prihvatiš opomenu ili da nastavljaš sa skupljanjem kartona.
Pominjanje porodice u bilo kojoj seksualnoj konotaciji je izričito zabranjeno, znaš i sam jer si se bunio i za mnogo umerenije pominjanje tvoje porodice i to indirektno. Evo sad ponavljam na glas, da i drugi vide i zapamte ako nisu do sad znali.Vec si mi dao ni za sta. Hvala
Nece. Idu ljudi i dublje puno, na dax.Dobro podnosis onda pritisak vode, jer na 10 metara se dodaje po atmosfera. 15 je negde limit jer moras da izjednacujes pritisak, jer ce ti
glava eksplodirati...
Idi pokazi post za koji si me kaznio licemeruPominjanje porodice u bilo kojoj seksualnoj konotaciji je izričito zabranjeno, znaš i sam jer si se bunio i za mnogo umerenije pominjanje tvoje porodice i to indirektno. Evo sad ponavljam na glas, da i drugi vide i zapamte ako nisu do sad znali.
Ne moze. Moras da se zadrzis bar pola minuta na svakih 10 metara. Morao bi da imas kapacitet pluca ko kit.Nece. Idu ljudi i dublje puno, na dax.
Ko ti je bio pratilac?
Ne moze. Moras da se zadrzis bar pola minuta na svakih 10 metara. Morao bi da imas kapacitet pluca ko kit.
Naglo izranjanje izaziva dekompresiju pa ti krene krv na usta nos i usi.
Zato moras da imas bocu kiseonika sa sobom...
Sam sam ronio. Kakav pratioc? 15 godina sam imao... Mladici od 25 nisu mogli ni do 10 da zarone...Ko ti je bio pratioc?
Kakav pratioc?Sam sam ronio. Kakav pratioc? 15 godina sam imao... Mladici od 25 nisu mogli ni do 10 da zarone...
Otvorilo je na kraju...Nece da otvori
Sad polako, natenane, nema zurbe...Drustvo sta se radi? Tj Makso i Milance?