LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nova tema za reći svašta na forumu Ljubav i sex :D

ili Ljubavni kafić
(a ne Sex kafić jer neki stalno misle na sex, a to nije u redu) :cool:

Pogledajte prilog 1373753
moze li se nekako pokusati rasclaniti i ljubav i sex..? Sto to sadrzi i sto to jest i ljubav i sex..? Sadrzi ljubav i sex, reci cete.
Ako zelim provocirati i misao i zivot i zivljenje i kazem kako me zanima sex i uzitak i da se moze postici i imati pa i neovisno o ljubavi sto cete reci..?
Pa valjda dobar sex..
Lipse je kad je zacinjen ljubavlju a dobar sex je dobar sex..:)
ljubav postoji ovakva ili onakva , prema ovome i prema onome, ona upravlja nama, ne mi njome, mi se jebimo :)
za sex nam treba seksi i napaljen partner ka casa ladne vode u litu koje prolazi..:)
evo, vodite ljubav..:)
Susretljiv sam i heteroseksualan :)

moze li se nekako pokusati rasclaniti i ljubav i sex..? Sto to sadrzi i sto to jest i ljubav i sex..? Sadrzi ljubav i sex, reci cete.
Ako zelim provocirati i misao i zivot i zivljenje i kazem kako me zanima sex i uzitak i da se moze postici i imati pa i neovisno o ljubavi sto cete reci..?
Pa valjda dobar sex..
Lipse je kad je zacinjen ljubavlju a dobar sex je dobar sex..:)
ljubav postoji ovakva ili onakva , prema ovome i prema onome, ona upravlja nama, ne mi njome, mi se jebimo :)
za sex nam treba seksi i napaljen partner ka casa ladne vode u litu koje prolazi..:)
evo, vodite ljubav..:)
Susretljiv sam i heteroseksualan :)
ljubavnosi povjerenje odanost a onda osobe takve se nece sexati sa nekim pic.kopacenikom i srusiti to zarad sitnih kratkotrajnih zadovoljstava. jer sve to mogu imati sa onim koga vole, pa kad nekad i zaskripi razgovorom sve otklone .

tako da , ostaju ti raspustenice i one koje nijesu u vezi.

ljubav ce uvjek normalna osoba odvojiti od sexa. ali nece zarad bludnih trenutnih pozuda pokopati sve ono sto ljubav nosi.

za tebe su one koje kazu : ni jedna ljubav nije trajna. to verovatno nesto naucnicki ? :think:

:hahaha:

ljubavnosi povjerenje odanost a onda osobe takve se nece sexati sa nekim pic.kopacenikom i srusiti to zarad sitnih kratkotrajnih zadovoljstava. jer sve to mogu imati sa onim koga vole, pa kad nekad i zaskripi razgovorom sve otklone .

tako da , ostaju ti raspustenice i one koje nijesu u vezi.

ljubav ce uvjek normalna osoba odvojiti od sexa. ali nece zarad bludnih trenutnih pozuda pokopati sve ono sto ljubav nosi.

za tebe su one koje kazu : ni jedna ljubav nije trajna. to verovatno nesto naucnicki ? :think:

:hahaha:
amo od kraja..:) trajan je i mjehur od sapunice..sto li je tvoj zivot kapetane (ne zelim ulaziti u privatne prepiske ) i moj zivot,nasi zivoti gledajuci civilizaciju, zivot, beskraj, kategoriju beskonacnog? treptaj oka...
kapetane, ucini lijepima nekoj, neke sate..dane..tjedne..koliko bude...na kraju smo rasprave, ja tako mislim

amo od kraja..:) trajan je i mjehur od sapunice..sto li je tvoj zivot kapetane (ne zelim ulaziti u privatne prepiske ) i moj zivot,nasi zivoti gledajuci civilizaciju, zivot, beskraj, kategoriju beskonacnog? treptaj oka...
kapetane, ucini lijepima nekoj, neke sate..dane..tjedne..koliko bude...na kraju smo rasprave, ja tako mislim
moja ljepota ljubavi (a ljubav nosi i povjerenje i odanost) se nece urusiti sitnim porivima bluda od po sata...

ne samo moja vec i mnogih normalnih ljudi. to sto ti pricas je pickopacenicka muka...

ok trazi neke radodajke i maloumne , bludnice, tvoj problem.

Ma ljubav je za paranoike i ove sto rade u ka ge beu ef bi jaju i ci ja jeju pa im treba toliko poverenje i lojalnost.
"Dragi, kupila sam ti kapu" , a on je uzme, gleda, pa je stavi njoj prvo na glavu.
AJ NE PRDI.

sta drugo da ti kazem na recenicu "ljubav je za paranoike" a da se ne naljutis ili da me licemjer @Sensei ne kazni poenom?

postoji neka druga rjec? recimo ne lupaj gluposti ?

Poslednja izmena:
moras resiti tu depresiju , i regulisati bioritam koji je veoma vazan za organizam

recimo zeludac ima svoje budjenje od 7 do 9 ujutru... bitno je leganje na vreme i odmaranje tokom noci a ne zamena noci za dan

sve dok to ne resis pogorsavaces depresiju i nanositi ostale probleme svom organizmu

dakle preokret maxo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back