Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najslusaniji bend u beogradu 1987...idem i ja,mnogo sam lenj![]()
![]()
Joj, koliko sam se sad nasmejala.Moja keva nije bila takva. Sve je radila na emocije. Bio joj fazon kao suprajz i zove me : Napokone, brzo brzou dodji (umiljatim glasom) . Ja dodjem, ona iza otvorenih vrata od frizidera.
'ta je bilou mama?
Zazmuriou i otvori ustau
Ja: aaaaaa
Ono riblje ulje.

P dobro.. Mame.. Kakva je tvoja bila?Joj, koliko sam se sad nasmejala.![]()
Pa siroti Napokone![]()
![]()
moze li se nekako pokusati rasclaniti i ljubav i sex..? Sto to sadrzi i sto to jest i ljubav i sex..? Sadrzi ljubav i sex, reci cete.Nova tema za reći svašta na forumu Ljubav i sex
ili Ljubavni kafić
(a ne Sex kafić jer neki stalno misle na sex, a to nije u redu)
Pogledajte prilog 1373753

ljubavnosi povjerenje odanost a onda osobe takve se nece sexati sa nekim pic.kopacenikom i srusiti to zarad sitnih kratkotrajnih zadovoljstava. jer sve to mogu imati sa onim koga vole, pa kad nekad i zaskripi razgovorom sve otklone .moze li se nekako pokusati rasclaniti i ljubav i sex..? Sto to sadrzi i sto to jest i ljubav i sex..? Sadrzi ljubav i sex, reci cete.
Ako zelim provocirati i misao i zivot i zivljenje i kazem kako me zanima sex i uzitak i da se moze postici i imati pa i neovisno o ljubavi sto cete reci..?
Pa valjda dobar sex..
Lipse je kad je zacinjen ljubavlju a dobar sex je dobar sex..
ljubav postoji ovakva ili onakva , prema ovome i prema onome, ona upravlja nama, ne mi njome, mi se jebimo
za sex nam treba seksi i napaljen partner ka casa ladne vode u litu koje prolazi..
evo, vodite ljubav..
Susretljiv sam i heteroseksualan![]()

amo od kraja..ljubavnosi povjerenje odanost a onda osobe takve se nece sexati sa nekim pic.kopacenikom i srusiti to zarad sitnih kratkotrajnih zadovoljstava. jer sve to mogu imati sa onim koga vole, pa kad nekad i zaskripi razgovorom sve otklone .
tako da , ostaju ti raspustenice i one koje nijesu u vezi.
ljubav ce uvjek normalna osoba odvojiti od sexa. ali nece zarad bludnih trenutnih pozuda pokopati sve ono sto ljubav nosi.
za tebe su one koje kazu : ni jedna ljubav nije trajna. to verovatno nesto naucnicki ?
![]()
trajan je i mjehur od sapunice..sto li je tvoj zivot kapetane (ne zelim ulaziti u privatne prepiske ) i moj zivot,nasi zivoti gledajuci civilizaciju, zivot, beskraj, kategoriju beskonacnog? treptaj oka...moja ljepota ljubavi (a ljubav nosi i povjerenje i odanost) se nece urusiti sitnim porivima bluda od po sata...amo od kraja..trajan je i mjehur od sapunice..sto li je tvoj zivot kapetane (ne zelim ulaziti u privatne prepiske ) i moj zivot,nasi zivoti gledajuci civilizaciju, zivot, beskraj, kategoriju beskonacnog? treptaj oka...
kapetane, ucini lijepima nekoj, neke sate..dane..tjedne..koliko bude...na kraju smo rasprave, ja tako mislim
znaci karnes komsinicu pola sata i to ne menja nistamoja ljepota ljubavi (a ljubav nosi i povjerenje i odanost) se nece urusiti sitnim porivima bluda od po sata...
ne samo moja vec i mnogih normalnih ljudi. to sto ti pricas je pickopacenicka muka...
ok trazi neke radodajke i maloumne , bludnice, tvoj problem.
AJ NE PRDI.Ma ljubav je za paranoike i ove sto rade u ka ge beu ef bi jaju i ci ja jeju pa im treba toliko poverenje i lojalnost.
"Dragi, kupila sam ti kapu" , a on je uzme, gleda, pa je stavi njoj prvo na glavu.
Normalan siPa dobro, ako je to normalno, ok onda nisam normalan
Pa jeste. Ljubav je izmisljena da bi se smirila raja. Sta mislis jel Dzingis Kan bio neizlecivi romantik?AJ NE PRDI.
sta drugo da ti kazem na recenicu "ljubav je za paranoike" a da se ne naljutis ili da me licemjer @Sensei ne kazni poenom?
postoji neka druga rjec? recimo ne lupaj gluposti ?
ok filozofe.Pa jeste. Ljubav je izmisljena da bi se smirila raja. Sta mislis jel Dzingis Kan bio neizlecivi romantik?
Polako kapetanetako prica onaj STO NISTA NEMA, PA NEMA STA DA MU BUDE VAZNIJE OD SVEGA
u ovome sto si citirao nema teskih reci (vec cinjenica) , ne budi licemer.Polako kapetane
Dobro ti ide
Beez teških reči![]()
Opusti se amanu ovome sto si citirao nema teskih reci (vec cinjenica) , ne budi licemer.
"Ljubav je izmisljena da bi se smirila raja."Opusti se aman

Ne prdi. Ne pisaj uz vetar.ok filozofe.
poranio si