ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.400
Radni sto, ili kako oni kažu, delovna miza, od punog drveta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njaaa. Suvise glomazno i tesko. Vise volim nesto jednostavnije sa lepim detaljima.
E ovo je pogled. Kakva je livada vidi ovo. Ko da ju je frizer sisao.
Skoro cela Slovenija je takva, ovde sam skoro 10 godina i još se čudim tomeE ovo je pogled. Kakva je livada vidi ovo. Ko da ju je frizer sisao.
Kada vidim ovu prirodu,pozelim da odem da zivim u Sloveniju.

SIsate slovenke razlog. Prolepsale se najezdom bosanaca i srbaSkoro cela Slovenija je takva, ovde sam skoro 10 godina i još se čudim tome

Baš sad pogledah dlansecam se fore iz detinjstva, kazes drugu da od drkanja rastu dlake na dlanu, i *obavezno pogleda u dlan*.![]()

UhhhAl sam se nazhdrnuo orade, Giros je ispekao svaka mu cast. Salatica - zelenis, orasi, nar, kuruz i sos. Na kraju grozdje i pravac u vodu punog stomaka dok nije pao mrak.
Sve u svemu, nazdrao sam se morskijeh plodova, lignji, muslji, riba, hobotnica, samo cekam da krene kosmar kako plutam u nekom camcu i pretvaram se u onog gusara iz pirata sa kariba sto ima pipke umesto kose i brade.
koliko puta sam samo tako dočekao jutro,a zatim morao na put...ah, da li ce se obrnuti dan unazad, ko supermen sto je okrenuo Zemlju unatraske?![]()