LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bro to kad zamcic budem digao, pa svoje dvoriste ogradjeno, treca stavka u koju budem ulozio ce biti ozvucenje. Ali to ce biti za celu kucu i dvoriste. I u kupatilu cu imati. Ortak mi je ing zvuka - na etf-u, ne znam gde se posle doskolavao. To ce biti uzitak. A naravno bice i centrala zvucni prostor. Ovo ostalo ce biti muzika koju cujes super ali komsije ne cuju dok se ne odvrne bas.
to ljudino. upravo to imam.

Stigli smo u neki apartman u mestu Borovec gde je ispalo da smo nas tri i jedan dečko. Pošto ove 2 striktno odbijaju, ja ću na kraju da spavam sa njim u bračnom krevetu 😁 svakako kad planinari iznajmljuju jeftine app uvek se nešto mora desiti.

Ne bi ni to bio problem da nemamo 1 pokrivač. 😁 Ali sam mu našla neki prekrivač za krevet.

Nego mnogo mlad dečko 22 god baš bezveze 🙄
Cilj je Rila?

šta ima bas da se odvrće ili zavrće ne razumem
sve treba da bude flat i full range zvučnici i to je to
Tako je. Secam se u jednoj gajbi, neki burzuji dr i te fore, i kupi gajbu na long island-u. Profesionalno ozvucena. I ulazis u dvoriste i cuje se mjuza, neko vece letnje bilo. Mislim da je pustao onu touch and go - straight to number bla bla stvar. Ali to je tako dobro zvucalo - ravnomerno cela kuca i dvoriste.

Tako je. Secam se u jednoj gajbi, neki burzuji dr i te fore, i kupi gajbu na long island-u. Profesionalno ozvucena. I ulazis u dvoriste i cuje se mjuza, neko vece letnje bilo. Mislim da je pustao onu touch and go - straight to number bla bla stvar. Ali to je tako dobro zvucalo - ravnomerno cela kuca i dvoriste.
ništa bolje od glasnog flat sounda, diže se đ0ka od toga, žene vlaže niz butine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back