- Poruka
- 43.779
Ma nisam problem ja, nego dečko stidljiv. Jeste zgodan, ali stidljiv i neprijatno mu. Rekao spavaće na podu. Jedva smo ga nagovorile.pa budi malo ekscentrična katćeš ako ne sad![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisam problem ja, nego dečko stidljiv. Jeste zgodan, ali stidljiv i neprijatno mu. Rekao spavaće na podu. Jedva smo ga nagovorile.pa budi malo ekscentrična katćeš ako ne sad![]()
to ljudino. upravo to imam.Ma bro to kad zamcic budem digao, pa svoje dvoriste ogradjeno, treca stavka u koju budem ulozio ce biti ozvucenje. Ali to ce biti za celu kucu i dvoriste. I u kupatilu cu imati. Ortak mi je ing zvuka - na etf-u, ne znam gde se posle doskolavao. To ce biti uzitak. A naravno bice i centrala zvucni prostor. Ovo ostalo ce biti muzika koju cujes super ali komsije ne cuju dok se ne odvrne bas.
Cilj je Rila?Stigli smo u neki apartman u mestu Borovec gde je ispalo da smo nas tri i jedan dečko. Pošto ove 2 striktno odbijaju, ja ću na kraju da spavam sa njim u bračnom krevetusvakako kad planinari iznajmljuju jeftine app uvek se nešto mora desiti.
Ne bi ni to bio problem da nemamo 1 pokrivač.Ali sam mu našla neki prekrivač za krevet.
Nego mnogo mlad dečko 22 god baš bezveze![]()
Rila, MusalaCilj je Rila?
Pa pustis zvuk, napunis kadu i uzivas.to ljudino. upravo to imam.
šta ima bas da se odvrće ili zavrće ne razumemali komsije ne cuju dok se ne odvrne bas.
toooooooooooPa pustis zvuk, napunis kadu i uzivas.
pi al je glupav pićkamu materinaMa nisam problem ja, nego dečko stidljiv. Jeste zgodan, ali stidljiv i neprijatno mu. Rekao spavaće na podu. Jedva smo ga nagovorile.
Glup jepi al je glupav pićkamu materina
Čuva dete snagu za usponpi al je glupav pićkamu materina
Tako je. Secam se u jednoj gajbi, neki burzuji dr i te fore, i kupi gajbu na long island-u. Profesionalno ozvucena. I ulazis u dvoriste i cuje se mjuza, neko vece letnje bilo. Mislim da je pustao onu touch and go - straight to number bla bla stvar. Ali to je tako dobro zvucalo - ravnomerno cela kuca i dvoriste.šta ima bas da se odvrće ili zavrće ne razumem
sve treba da bude flat i full range zvučnici i to je to
prisloni mu se ti onako fino, ohrabri ga pa ga jehbi šta će da mu faliGlup je
Ali kad zamisliš da se rodio 2001 može mu se oprostiti![]()
Taman posla. To bi bilo silovanje. A i dve cimerke su na par metara.prisloni mu se ti onako fino, ohrabri ga pa ga jehbi šta će da mu fali
ništa bolje od glasnog flat sounda, diže se đ0ka od toga, žene vlaže niz butineTako je. Secam se u jednoj gajbi, neki burzuji dr i te fore, i kupi gajbu na long island-u. Profesionalno ozvucena. I ulazis u dvoriste i cuje se mjuza, neko vece letnje bilo. Mislim da je pustao onu touch and go - straight to number bla bla stvar. Ali to je tako dobro zvucalo - ravnomerno cela kuca i dvoriste.
Da, samo priča o planinarenjuČuva dete snagu za uspon![]()
pa ne bre nego ti ga čačneš pa da se on razgoropadi da te rašrafi : DTaman posla. To bi bilo silovanje. A i dve cimerke su na par metara.
Ništa. Nisam neke sreće.
kaži mu da se i brežuljci osvajajuDa, samo priča o planinarenju![]()
aj pa nas sutra izvesti i naš ti usputPozdravljam vas
Pa šta će dete, kao da je njemu lako! Vas 3, a on 1. Pričao bi on i o heklanju da mora.Da, samo priča o planinarenju![]()
kaži mu da se i brežuljci osvajaju

alo, ne vredjaj decka.pi al je glupav pićkamu materina
ništa bolje od glasnog flat sounda, diže se đ0ka od toga, žene vlaže niz butine