skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.590
ako me ove dvije cure ne ispale idemo u tulum neki veceras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj tebra veceras sa ovim curamaNisam se iziveo brate. Treba mi, jos i jos i jos.
korak napred nazad dva sto ne bi moglo tako zivimzivot ide dalje, a jel moze unazad?
to ko ona avet "dr maric" iz radio milevaja sreo mog psihijatra na rock koncertu u Fabrici pre par meseci![]()
tulum?ako me ove dvije cure ne ispale idemo u tulum neki veceras
tulumariti, partijatitulum?
prevod!
jedno je rock koncert a drugo tuc - tuc ala exitovci bambusanje glavom uz satima tuc - tucja sreo mog psihijatra na rock koncertu u Fabrici pre par meseci![]()
zurke, ok. Taj novorvatski demokracijski lengvidz ne umem bas....tulumariti, partijati
uz ovo?Zamisli seks kapetane uz ovu mjuzu. Al to samo posebna moze. Vezes je na krevet, stomakom da lezi - rasirene ruke i noge i iza nje, samo joj pridjes i onjusis joj vrat. A ona ne zna sta sledi sledece. Mozda je sibnes, a mozda je samo poljubis iza uha. Ili mozda vise volis da ona bude kapetanica, pa da ti naredjuje u stiklama onako vitka dugonoga mmm? Da dobijes po turu ako nisi skockao kosulje lepo?
neznas cega propustas...cure ga tamo dobro parlajuzurke, ok. Taj novorvatski demokracijski lengvidz ne umem bas....
Da dobijes po turu ako nisi skockao kosulje lepo?
Jesi ti od onih sto upadaju u program rts-a i promovisu ravnopravnost- slobode i da se okreci beograd?@kapetanmark kapetane tebi odma neke batine, nema šljive nema praski)))
ide kap primorskim putem, kap je odande rodom. j. ebe kap, al uz recimo dzoni stulica i saksofon:Ma daj, moras da poslusas suptilnosti tu- ritmiku, vidis kako vozi, kao auto primorskim putevima pa onda na autoput brmmmmm.
Aaa kapetane? Zamisli dodjes kod neke Italijanke, ono crna - visoka- vitka, one stroge oci a samo na predelu gde se kapci spajaju prepoznas da je snena. I opali bicem u vazduh i kaze ti: Dodzi ovamo ja cu te osloboditi - libe libe libere.
Ma ok je dzoni stulic, romantika i to. Ali ovo je voznja. Adrenalin kapetane, seksualni adrenalin. Nema ovde romantike osim u tome sto su romanticni jer ih radi zivot. Nema bajkica, nema prjehavsi u zagreb, nema visanja, tresanja, usana, yebanye kapetane, sirovo, pozuda.ide kap primorskim putem, kap je odande rodom. j. ebe kap, al uz recimo dzoni stulica i saksofon:
"kao ti i ja"
saksofon je neverovatno seksi. a ne tuc - tuc tuc - tuc
ništa samo onakom?
sta avetas
nisam reko tresnje visnje prjehavsi u zagreb povuci rucnu ne udubljuj se, alo kochi!Ma ok je dzoni stulic, romantika i to. Ali ovo je voznja. Adrenalin kapetane, seksualni adrenalin. Nema ovde romantike osim u tome sto su romanticni jer ih radi zivot. Nema bajkica, nema prjehavsi u zagreb, nema visanja, tresanja, usana, yebanye kapetane, sirovo, pozuda.