LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nope. Kao sto i studija kaze, kod njih, na obali Slonovače, po uzorku koji je najvise grupe 0, koja je inace najcesca, veci procenat je nadjen. Kao i kod rh poz, medju medjutim i ostale grupe su bike zarazene, samo manjim procentom.
Dalje:
However, results contrary to ours were reported in other studies. Thus, Zuckerman and McDonald [19] found an excess of group A and a corresponding deficit of group O in 378 cases of acute hepatitis during a probable outbreak of hepatitis B in the British Air Force. Moreover, a study conducted in 2013 on Brazilians infected with HIV [11] revealed that the highest proportion of people infected with HIV has been observed in those of blood group B. The lowest proportion was observed in groups A and O.

Kao i krajnji zakljucak
Our study revealed no association between ABO and Rh blood groups and viral infections (hepatitis B and HIV infection). However, the highest frequency of infected donors was observed in blood group O. It would be advisable to conduct further studies to confirm the link between these two parameters in Côte d’Ivoire, to identify the mechanisms by which ABO antigens may influence the occurrence of these two viral infections

jbt ina li kod ovov maxe ista a da nije poseban

da mu djed nije djiro motor 27 marta 41ve
djedov kum rudi cajavec
1992 bio u novine ko programer (i ako tada nismo znwli jos za tetris mi smrtnici)

94 se zakleo da ce nosi farbanu kosu do po ledja abradu do ku.rca dok slobo ne padne

2017 ucestvovao u projektu ministarstva odbrane, moze nato da nas ljubi u dupe bato, maxo resio i to...

e da, zaboravih klmsiju rezervostu 63 ce, inacenarkoskoji s ratista dono po kg droge ko da je to lako i jeftino ko brasno

e da, dao je geju da mu popusi kako bi mu gej dao drugaricu da kundaci...

o kuravama za pare i iskustvima cemo posle ponoci nije za osobe sa visokim pritiskom....

sas eto ispade maxa i super covjek

to znaci da moze da se kupa u hladnoj vodi u sred zime....
imun na aids

nema kod maxe nista prosecno i uobicajeno?

Kao i krajnji zakljucak
Our study revealed no association between ABO and Rh blood groups and viral infections (hepatitis B and HIV infection). However, the highest frequency of infected donors was observed in blood group O. It would be advisable to conduct further studies to confirm the link between these two parameters in Côte d’Ivoire, to identify the mechanisms by which ABO antigens may influence the occurrence of these two viral infections
Nasao sam kod jedne lekarke da smo HiV imuni, ali sad ne mogu da nadjem.

Pa ok, kaze da je najmanji procenat. Ali da nije iskljuceni. Dakle ima zarazenih svih grupa i rh. E sad, koliko vidim u ovoj studiji najvise se radi zapravo o razvijanju antitela na osnovu ovih istrazivanja. Sto nije da je beznacajno. Zanimljiv im je podatak o zarazenosti. 70 posto sveta obolelih su u africi u podsahara delu. Takodje i proxenat obolelih od 0.8 ako se ne varam za hep b po uzoru od 18 do 65 god kod 4x muske populacije i td.. Ima interesantnih podataka da.

Pa ok, kaze da je najmanji procenat. Ali da nije iskljuceni. Dakle ima zarazenih svih grupa i rh. E sad, koliko vidim u ovoj studiji najvise se radi zapravo o razvijanju antitela na osnovu ovih istrazivanja. Sto nije da je beznacajno. Zanimljiv im je podatak o zarazenosti. 70 posto sveta obolelih su u africi u podsahara delu. Takodje i proxenat obolelih od 0.8 ako se ne varam za hep b po uzoru od 18 do 65 god kod 4x muske populacije i td.. Ima interesantnih podataka da.
Gotovo da nema rh - u Africi i Aziji. |Najveca koncentracija je u Evropi.

ja sam nasao ako je to to... jma vise tih pod grupa rh
recimk rh- je rh nista, kazu to mu dodje da fali neki gen, uglavnom je t lose ali ovaj put je odlicno jer ta mutacija onemogucava aidsu ulazak...

takvih je ljudi cesro u africi...
i tu podstojevise grupacija tako da ima slucaj od 9 ljudi koji mogu svima dati kr a samo od njih samih mogu dobiti...

mutantu jedan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back