bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
rh - negativniO je imun na aids?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rh - negativniO je imun na aids?
Cekaj rh je valja nedostatak ili prisustvo rh proteina i krvnim celijama. Rezus faktor. Ja sam a negativ.rh - negativni
Onda nisi poteko od majmuna ko ja. rh + znaci imas majmunski gen, minus znaci da nemas.Cekaj rh je valja nedostatak ili prisustvo rh proteina i krvnim celijama. Rezus faktor. Ja sam a negativ.
Jesi li ti siguran? Koliko se secam ab grupe su najstarije ako na to mislis kad kazes majmuni. A 0 je novija. Rh odredjuje minus plus.Onda nisi poteko od majmuna ko ja. rh + znaci imas majmunski gen, minus znaci da nemas.
I jos jedna stvar mozes da pravis decu i rh + i - devojkama bez bojazni da devojka
stvori antitela i ubije bebu.
neProcitah malopre, kaze jeste.
Ne grupa je totalno nebitna, samo rh faktor. Radio sam u Zavodu za transfuziju krvi, pa znam.Jesi li ti siguran? Koliko se secam ab grupe su najstarije ako na to mislis kad kazes majmuni. A 0 je novija. Rh odredjuje minus plus.
Ma da
Nisam siguran. Davao sam krv i znam da je retka i da, ako se dobro secam mogu samo 0 i A-. Mislim da ne moze na B- na pr.Ne grupa je totalno nebitna, samo rh faktor. Radio sam u Zavodu za transfuziju krvi, pa znam.
ne pinem pivo cesto. leti poneki put da.Doneo prijatelj. Nije lose. Davno sam ga pio.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4598888/Ma da
Your blood type has no significant effect on whether you will contract HIV - the idea that being type O offers protection is a myth.
oces rec da spadas u super ljude?
|pa ima teorija da su rh - potekli od vanzemaljaca i narusava teoriju evolucije da su ljudi potekli od majmuna.oces rec da spadas u super ljude?
nemam ja sa majmunima nista a ti kako oces|pa ima teorija da su rh - potekli od vanzemaljaca i narusava teoriju evolucije da su ljudi potekli od majmuna.
Ako si + imas gen.nemam ja sa majmunima nista a ti kako oces
darvin je budala
Nope. Kao sto i studija kaze, kod njih, na obali Slonovače, po uzorku koji je najvise grupe 0, koja je inace najcesca, veci procenat je nadjen. Kao i kod rh poz, medju medjutim i ostale grupe su bike zarazene, samo manjim procentom.
Nasao sam kod jedne lekarke da smo HiV imuni, ali sad ne mogu da nadjem.Kao i krajnji zakljucak
Our study revealed no association between ABO and Rh blood groups and viral infections (hepatitis B and HIV infection). However, the highest frequency of infected donors was observed in blood group O. It would be advisable to conduct further studies to confirm the link between these two parameters in Côte d’Ivoire, to identify the mechanisms by which ABO antigens may influence the occurrence of these two viral infections
Nema :>Pnema kod maxe nista prosecno i uobicajeno?
Pa ok, kaze da je najmanji procenat. Ali da nije iskljuceni. Dakle ima zarazenih svih grupa i rh. E sad, koliko vidim u ovoj studiji najvise se radi zapravo o razvijanju antitela na osnovu ovih istrazivanja. Sto nije da je beznacajno. Zanimljiv im je podatak o zarazenosti. 70 posto sveta obolelih su u africi u podsahara delu. Takodje i proxenat obolelih od 0.8 ako se ne varam za hep b po uzoru od 18 do 65 god kod 4x muske populacije i td.. Ima interesantnih podataka da.Nasao sam kod jedne lekarke da smo HiV imuni, ali sad ne mogu da nadjem.
Gotovo da nema rh - u Africi i Aziji. |Najveca koncentracija je u Evropi.Pa ok, kaze da je najmanji procenat. Ali da nije iskljuceni. Dakle ima zarazenih svih grupa i rh. E sad, koliko vidim u ovoj studiji najvise se radi zapravo o razvijanju antitela na osnovu ovih istrazivanja. Sto nije da je beznacajno. Zanimljiv im je podatak o zarazenosti. 70 posto sveta obolelih su u africi u podsahara delu. Takodje i proxenat obolelih od 0.8 ako se ne varam za hep b po uzoru od 18 do 65 god kod 4x muske populacije i td.. Ima interesantnih podataka da.
ja sam nasao ako je to to... jma vise tih pod grupa rhNasao sam kod jedne lekarke da smo HiV imuni, ali sad ne mogu da nadjem.