Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.383
Ми смо имали свега, осим хране и струје. л, јбг не може све кад си прашинар.A ja se sećam da su moji saborci motali neko lišće, kad ostanu bez cigara. Toliko je smrdelo, ali bar su oterali komarce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ми смо имали свега, осим хране и струје. л, јбг не може све кад си прашинар.A ja se sećam da su moji saborci motali neko lišće, kad ostanu bez cigara. Toliko je smrdelo, ali bar su oterali komarce
Poceo sam da se drogiram tako sto je drugar doneo pola kile heroina sa ratista.Jbg, ja 90 tih samo automatsku i škorpion nosio, i u tenkove uskakao, dobijao sam svaku smenu po šteku cigara Bond ili LM, i delio saborcima, nikad droga, nikad cigare, alkohol, a bio sam najmladji vojnik tada. Mislio sam da sam normalan, sad baš i nisam siguran...
Ma pusti ga ratiste je bilo izvor nabavke droge.E moj ljuki, da ti je bila ova pamet.Mene bosanci u vojsci kad su delili cigare pitaju da li duvam. Reko, jok ali imam kući 50 grama. Nisi doneo?! popadali u nesvest.
:
Преживи се, али незгодно кад си гладан. Не мош стално само воду.Ma mi smo se hranili nekom salamom podrigušom i budjavim hlebom i jednim trokut sirom, ali to samo onim danima kada uspeju da dodju do nas. Zato smo jeli patke, gnjurce, divlje svinje, šta god je došlo pred nišan.Ma preživelo se...
Budjavi hleb smo jeli tako što smo skidali budj i prepekli ga na vatriПреживи се, али незгодно кад си гладан. Не мош стално само воду.
Niste dobijali SDO?Budjavi hleb smo jeli tako što smo skidali budj i prepekli ga na vatri
sta ima veze dal si na terasi il unutraPreso sam na teraus sa laptopom jer ce cerka zbog toga da me ljubi 10 puta dnevno nedelju dana :>P
A ako joj budem placao 1000 din po poljupcu postace sponzorusa, to ne smem :>P
Ima, onda ne pusim unutra :>Psta ima veze dal si na terasi il unutra
Ne volim nista sto menja svest sada Volim da sam bistrog uma.meni prija radza al je ne pijem jer sam mazohista
Bravo, dobro jutroЈа нисам правио проблеме никад.