- Poruka
- 72.348
Ej brr Maka i ja vatam chke na netu, sta fali jbte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ujutru oko 7 krece lucenje kiseline recimo ... to je proces normalan... potreban... ti ga preskoci jednom dva put stalno...Koliko ja znam od 10 sqti krece onaj hormon da se luci u mozgu, kako se zvase.
ti ih vatas svugde.Ej brr Maka i ja vatam chke na netu, sta fali jbte
A ti?ti ih vatas svugde.
Ako si ti vodio računa o spavanju, o kiselini, hormonima i sl. onda Maxo ne treba da pusti dijete nikako da spava, neću ni ja više spavati-da ne budem ko ti kad omatorim. Maliciozan si, bezobrazan i ne znam kojim čudom nemaš trajni ban. Sjaši ljudima sa kičme, Bog te u šumu okrenuo..ujutru oko 7 krece lucenje kiseline recimo ... to je proces normalan... potreban... ti ga preskoci jednom dva put stalno...
dorucak treba od 7 do 9...
ti preskaci jer nocu vilenis do 4 ... ustaj ko maksa u podne...e tu onda sve odlazi i imunitet i pisha jer noc je za spavanje a dan je za aktivnosti...ne obrnuto....
obicna i ebena prosta zdrava logika koju ce svaki lekar napomenuti pogotovo za decu omladinu ali iza odrasle zbog imuniteta i svega...
aj za njega znamo da ovde piskara i do 5 ujutru, znamo i da se leci i ok znao sam to i mislio jebat ga nek se bar izleci ... al ovo za dete da mu budno do 4 ujutru...
da m udete dobije fras jel joj uskratio samo SAT vremena neta? ej fras...
to su ebeno ozbiljne stvari, mada misli mda preteruje kao i obicno u svemu pa i oko frasa...
Je jeSad je mir u kuci
jebutzinKoliko ja znam od 10 sqti krece onaj hormon da se luci u mozgu, kako se zvase.
\popio jednu casu soka, ne smem vise, al zato kafa i cigare :>PJe je
Sad na miru pljuga/kafa/sokić/večerica
Ja se isplivo' na bazenu\popio jednu casu soka, ne smem vise, al zato kafa i cigare :>P
Legenda kaže:Легенда каже:
Мушкарац ће само једном у животу потпуно, искрено плакати због жене.
Након тога његова душа му никад више неће дати да воли целим срцем.
Ja placem kad se pokajem, zbog onoga sto sam radio 90ih. Zato to vise ne radim. Bog je chudo!Legenda kaže:
Varioc koji slabo vari, završi u buvari...
Jes i ti slabo vario?Ja placem kad se pokajem, zbog onoga sto sam radio 90ih. Zato to vise ne radim. Bog je chudo!
Bio sam skot prema devojkama, i onda sam se zareko da cu biti najbolji!Jes i ti slabo vario?

Čuj, slabo. Maksa brat crtao po šanku.Jes i ti slabo vario?
90e, droga je bila jedini izlaz. Znas ono kad ljudi idu ulicom, i svi cokcu ko da su upravo jeli Ili odes u firmu, a svi se grebu za cigare.Čuj, slabo. Maksa brat crtao po šanku.
Каква депресија љуби те брат. Само лепршаво.90e, droga je bila jedini izlaz. Znas ono kad ljudi idu ulicom, i svi cokcu ko da su upravo jeli Ili odes u firmu, a svi se grebu za cigare.
A ono u vazduhu mirise depresija.
:Slusaj ti neozbiljni, brke da pustas, djecu da pravis. Da se osisas.jebutzin
To je sad. 90ih prosetas ulicama ono svi smrknuti pa se prenese u vazduh.Каква депресија љуби те брат. Само лепршаво.:
I mislio sam na 90-te. Kod slobe Karađorđa bilo čisto sve.To je sad. 90ih prosetas ulicama ono svi smrknuti pa se prenese u vazduh.

E moj ljuki, da ti je bila ova pamet.Jbg, ja 90 tih samo automatsku i škorpion nosio, i u tenkove uskakao, dobijao sam svaku smenu po šteku cigara Bond ili LM, i delio saborcima, nikad droga, nikad cigare, alkohol, a bio sam najmladji vojnik tada. Mislio sam da sam normalan, sad baš i nisam siguran...
Mene bosanci u vojsci kad su delili cigare pitaju da li duvam. Reko, jok ali imam kući 50 grama. Nisi doneo?! popadali u nesvest.
:A ja se sećam da su moji saborci motali neko lišće, kad ostanu bez cigara. Toliko je smrdelo, ali bar su oterali komarceE moj ljuki, da ti je bila ova pamet.Mene bosanci u vojsci kad su delili cigare pitaju da li duvam. Reko, jok ali imam kući 50 grama. Nisi doneo?! popadali u nesvest.
: