- Poruka
- 63.506
i ti si lijep krompirko
ko kaze da nijesi gov.no mu pod nos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma navato si je na stan i sto si sin jedinacNe bih rekao sa obzirom da me lepotica ali bas lepotica, koja je mogla da ima koga hoce, pitala da podjemo.
i ti si lijep krompirko
Imam brata. A to mi je bila prva devojka sa kojom sam skinuop djanu. To je bilo 1989. kad sam izasao iz vojske :>Pma navato si je na stan i sto si sin jedinac
90ih sam bio ultra. Steta sto nemam slike.i ti si maxo lijep.
ko kaze da nijesi led ga ubio
sve u svoje doba90ih sam bio ultra. Steta sto nemam slike.
Tako je krompirko, otvori se i pokaži mu emocije, ljubav je to@Darth Vader ... kada nekog olajavas onda ga i tagujes
zar je tako tesko nauciti dva poteza prstima.
Idi oznoj se, napumpaj misice da mozemo da se volimo i grlimo i ljubimo kao pravi ljubavnici
nedostajes mi... i zasto jedan zena da se ispreci izmedju nas...budi moj bicu tvoj ...zauvek... muskarcino
![]()
jok bre
cuci u tebi austrougarski gen
sto bi nasa knjizevnica rekla inace iz ns, govorivsi danas o lalosima, "nikad mi nece biti jasno otkud to taj poremecaj kod nekih srba sa severa srbije, gde zrtvi (misli na cinjenicu da su srbi ovde dozivjeli veliki pogrom od madjara u raciji a bogami i sremacke ustase ne behu dobrotvori) drazi njen krvolok (lali drazi nemac madjar i ostala kompanija) no brat srbin (iz srpske, ili krajine...) takodje zrtva od krvoloka....

Ovo lici da je negde na moru? Kao da je pored plaze?zar ne vidis da to nije strand da nije videlo Novog Sada ...
da ga skinu do gaca moze da tako polivaju po posetiocu
nema sanse ... fejk snimak
i lepo pise da je plaza Palma de Majorka ... ebo te prekodrinski![]()
chibe halide
jesi ikad bio na strandu, najvecoj plazi na dunavu i najlepsoj...Ovo lici da je negde na moru? Kao da je pored plaze?
Bio sam u NS, davno, pocetkom 90ih, kad sam radio neki posao za SDK.jesi ikad bio na strandu, najvecoj plazi na dunavu i najlepsoj...
nije ada ciganjskija jedino kupaliste ovde
vole hodze da falsifikuju
Fora je da uz forku kad ide komentar bez dokaza onda je propaganda. Nit znamo ko sere, niti na koga sere.vole hodze da falsifikuju
obavezno to ucini, novosadsko moreBio sam u NS, davno, pocetkom 90ih, kad sam radio neki posao za SDK.
Nisam video plazu.
znamo alter beg po nama srbima al ukakio sebeFora je da uz forku kad ide komentar bez dokaza onda je propaganda. Nit znamo ko sere, niti na koga sere.
Ma dobro, propagandu moras prepoznati. Ponesu emocije.znamo alter beg po nama srbima al ukakio sebe
Kako znas da su Hodze?vole hodze da falsifikuju
Ne znamo. Onako, logicki, ovaj spava, verovatno se napio, a dva idijota jedan slika, drugi ***** na coveka pa da se pohvale na tviteru.sto ovaj covek posra onog drugog coveka :O