pop80
Elita
- Poruka
- 16.687
evo sad ću.. samo da objasnim tvojoj mami kako se koristi četkica za zube.. ok brt 10 eura za BJ stvarno nije puno al preko štrokavih usta ne mogu da pređem!Nadji mi profil njen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sad ću.. samo da objasnim tvojoj mami kako se koristi četkica za zube.. ok brt 10 eura za BJ stvarno nije puno al preko štrokavih usta ne mogu da pređem!Nadji mi profil njen

Bolji je Bumble. Imao sam ga jedno vreme, rekao bih da su zenske koje ga pohode nesto probranije u usporedbi s Tinderom. I 'vode glavnu rec', sto je mozebitno zgodnije za muskarca, ne gubis vreme jer one moraju da zapocnu konverzaciju. Jedino ne znam koliko je popularan u Srbiji.Ovaj tinder sljaka fino
Da pitam ujedno.
Jesu ti i deca na moru?

Krivac sam za autostradu pakla i stradanja kojom je posla tema, ali slagao bih kad bih rekao da me muci griza savesti.Dajte malo više stila, gospodo, ne morate baš tako seljački.![]()

raspadam se u magnovenju, valjda ce kafa i cigareta da popraviŠta radite drugari?
![]()
Ja od jutros imam osecaj da sam brao pecurke i jeo ih neoprane.novi dan novo mazanje goMnima umesto faktorom 50 jer
neki smo na plazi neki smo u depri neki smo u dijagnozi![]()
Sa kojim parama bi dejtovao?P da zivim u bgdu ja bih samo dejtovao. Samo izlasci i upoznavanja lajf stajla. Najs najs.
Moram da vezbam za komisiiju, ili zapravo sam takav prirodan?novi dan novo mazanje goMnima umesto faktorom 50 jer
neki smo na plazi neki smo u depri neki smo u dijagnozi![]()
Ja od jutros imam osecaj da sam brao pecurke i jeo ih neoprane.

Sa kojim parama bi dejtovao?

Dobro, ne bas te pecurke.mmm ... pecurke... sve vise mi se cine "interesantne"![]()
Ima ih ovde dosta sa tikvicom u auspuhu.Ovaj forum im je najveći uspeh u životu.
Ništa porodica,žena deca.Ništa pare posao.Klošarenje i podje,bavanje ljudi preko interneta.

Ko? Never mindGde su ona dva debela masna gmaza od džentlmena?